|
Vrtaná studna 80 m - jakou hadici?, 23.6.2011 Ja mám 32m studňu. Plastová hadica z materiálu PE100, priemer 32 mm. Čerpadlo sigma 25CVTU-2-3F 2.2kw. čerpalo je zavesené na lane z umelých vláken - vyzerá ako horolezecké. Funguje to bez problémov. Sám to dokážem vytiahnuť.
Na hĺbku... celý příspěvek > |
 |
Novovysadene jablone golden delicius, 1.5.2011 zaciatkom dubna som vysadil mlade stromceky.vsetky uz maju listky okrem dvoch jabloni, tie akokeby este "spali".zalievam ich kazdy den.poprosim o radu co s nimi aby sa prebrali.dakujem |
 |
|
 |
Dílenská příručka Vari DMJ 315 (1433), 26.4.2011 Vypínací drôt treba odpojiť od kostry a malo by to ísť. |
 |
Kosacka gudbrod hb 48 - sviecka nedostava "stavu", 21.4.2011 dobry den, poprosil by som o radu, co moze byt pricinou, ze kosacka s motorom briggs-stratton nevyraba prud pre sviecku.vdaka |
 |
Naklonění sekačky, 1.9.2010 Kosacku naklanam vzdi tak aby karburator bol vzdy hore-vymena noza, cistenie.Predtym spotrebujem vsetko palivo-motor jednoducho zhasne.Potom na cca 10 minut postavim kosacku sikmo podlozenim tehla kamen valcom svieckov hore.Olej z valca stecie naspet... celý příspěvek > |
 |
Savo do jezírka, 24.6.2010 Savo jsem dala do jezírka které má 2000 l presně 16.6. a potom pršelo a bylo chladno tak jsem do zahrady nešla. 21.6. jsem byla mile pŕekvapená, že vidím až na dno. I já jsem zvědavá, jaké bude až sluníčko ohřeje vodu. Máme filtraci, ale na dno nikdy... celý příspěvek > |
 |
Savo do jezírka, 23.6.2010 já jsem to savo vyzkoušela- malé jezírko 2000 l- vypočítala jsem podle rady na 35m3. vyšlo mi na moje 2,18m3 6,25cl sava. Dala jsem 5cl a jezírko je krásně čisté, ryby neumřely a lekno i jiné rostliny se mají k světu. Dala jsem ho před týdnem.... celý příspěvek > |
 |
Perenospora - 7. června, 20.6.2010 zatial tu čitam prispevky z Ćiech a tak sa pripojim od nas.Tiež tu mame problemi a velke s peronosporou a myslim že na našich vinohradoch už vincuri použili všetky postreky a niekolko krat za sebou.Ono tu chorobu zastavuje a celkom pekne ale kedze sa... celý příspěvek > |
 |
Savo do jezírka, 14.6.2010 jak dlouho vydrží po savu žistá voda? Jak často ho do jezírka dáváte? Dík. Vlasta. |
 |
Ten postřikovač by mě docela zajímal. Můžeš sem vložit fotku, 2.5.2009 čaute mám mini už cca 20 rokov prakticky sa kúpil ako noví zo vštkým mimo kosi je to perfekný stroj až po motor a hydraliku a nejake drobnosti. Motor vydžal ale karburátor sa rosipal tak som to hodil do smeti zohnal 600ku dvojvalec posadil ho tam dal... celý příspěvek > |
 |
|
 |
malotraktor agzat, 6.4.2009 Aj ja mam agzat s motorom honda 5,5HP. Ako dlho neviem presne, musim kuknut na rok vyroby. Ale moze to byt tak 4-5 ROKOV. Pracuje sa s nim u nas vela. Chodi skoro kazdy den z vleckou a taha skvelo. Do vinice mam kupeny tahany rotavator ktory sa... celý příspěvek > |
 |