Příspěvky uživatele - 204.34

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Hryzec, 28.4.2008
Tak toho bych chtěl vidět. nebylo by foto? Josef.
Likvidace mechů na starých velkých kamenech, 28.4.2008
Také bych dal přednost zamechovatělým kamenům než očištěným. Josef.
Rostliny do nádob - které přezimují?, 28.4.2008
Pro přezimování je hodně důležitá velikost nádoby: čím větší, tím lepší: udrží si stabilnější podmínky - vhkost a teplotu  - po delší dobu bez velkých výkyvů. Podobně je to i s jejich nateriálem: čím "hutnější" a lépe izolující, tím... celý příspěvek >
Iris - cibulky, 28.4.2008
V případě, že jste je dostala nyní, se dá předpokládat, že to bude např. nějaký z tzv. holandských kosatců. Ty u nás nepřezimují - takže na zimu vyndávat a skladovat v bezmrazé místnosti. Jednoduché pravidlo: cibulky a hlízy, které se prodávají na... celý příspěvek >
Jak dlouho se dá uchovat postřik, 28.4.2008
Zásadou by mělo být opravdu postřik vždy po naředění spotřebovat. Moje zkušenost je taková, že naprostá většina postřiků byla účinná třeba i po několika týdnech od naředění. Není to ale doporučeníhodný postup. Josef.
Co to je?, 28.4.2008
Je to třešeň. Josef.
ohnuté špičky na cypřiších, 28.4.2008
U cypřišku Lawsonova, který se pěstuje nejčastěji a o který - předpokládám jde - jsou ohnuté špičky celkem typickým druhovým znakem. Předpokládám, že se jednalo o balové rostliny (nejspíše někde z hobbymarketu?). V tom případě Vám doporučuji všechny... celý příspěvek >
skalka z křemence, 28.4.2008
Podle mého názoru je na skalku (a do zahrady celkově) vhodný jakýkoli kámen, pokud se vhodně seskládá. Křemenec bude mít tu výhodu, že je velmi pevný a nebude se rozpadat. Hlavně nemíchat různé kameny (typy hornin) dohromady! Josef.
Jedle korejská, 28.4.2008
Jedině šišky ostříhat, dokud ještě nejsou takové, aby vadily. Ovšem, setkal jsem se letos na korejské jedli s nějakým škůdcem - nejspíše nějaký obaleč či můra? (po přesné identifikaci jsem ještě nepátral) - jehož housenky (larvy) si na větvičkách... celý příspěvek >
Jak na chodníky? - mech, 28.4.2008
Roundup ani dominator (což je v podstatě to samé, ale od jiného výrobce - generikum) vám - jak jste sám zjistil - opravdu nepomohou. Zelená skalice a prostředky na ní založené (např. Antimech, Mech-stop) Vám mohou pomoci, ale zrezatí Vám dlažba (a... celý příspěvek >
Houba na jehličnanech - poradí někdo?, 28.4.2008
Na jalovcích (chvojkách) bych to nechal být. nesetkal jsem se s tím, že by kvůli rzi hrušňové jalovce odumíraly. Ani hrušně zpravidla neodumírají, ale oslabuje je to, zvláště pokud je infekce silná a jsou napadeny i větvičky: to jsem viděl (na těch... celý příspěvek >
Další šalvěj - červenolistá Salvia lyrata, 28.4.2008
Dobrý den. Máte někdo z Vás zkušenosti s přezimováním této šalvěje? Zdá se mi, že žádná z těch, co jsme měli od loňska vysazené, neroste. jak je to u Vás? Přitom byly kouperny jako trvalky a taky se jevily, jako že s nimi nebudou problémy - také se... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika