|
Příspěvky uživatele - 167.138
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Vysvětlivky pro naprosté laiky, 15.5.2016 Není to jen pár řádek, ale nejstručnější zásady pěstování vinné révy jsem našla tady (chtěla jsem taky zasadit šest hlav pro domácí spotřebu a hledala jsem informace pro laiky):
RÉVA v nevinařských oblastech
Autorem je pan Jedlička,... celý příspěvek > |  | Co je to za keř?, 9.5.2016 Vypadá to na tu hlošinu - listy nebyly zubaté, byly střídavé a květy byly drobné vonné na podzim - všechno odpovídá.
Našla jsem, že se u nás musí přes zimu mulčovat, zalévat a občas namrzá, ale asi ji stejně vyzkouším, ta vůně v depresivním... celý příspěvek > |  |
|  | Co je to za keř?, 3.5.2016  Dobrý den, loni koncem září jsme byli ve vzorových zahradách v Tullnu v Rakousku (mimochodem návštěvu doporučuji!!) a tam byl o jednu zeď opřený veliký keř, 3-4 m, měl drobné bílé nádherně vonné květy a zdá se, že stálezelené listy (opadavé keře se v... celý příspěvek > |  |
|
|
|