Příspěvky uživatele - 167.138

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vysvětlivky pro naprosté laiky, 15.5.2016
Není to jen pár řádek, ale nejstručnější zásady pěstování vinné révy jsem našla tady (chtěla jsem taky zasadit šest hlav pro domácí spotřebu a hledala jsem informace pro laiky):  RÉVA v nevinařských oblastech Autorem je pan Jedlička,... celý příspěvek >
Co je to za keř?, 9.5.2016
Vypadá to na tu hlošinu - listy nebyly zubaté, byly střídavé a květy byly drobné vonné na podzim - všechno odpovídá. Našla jsem, že se u nás musí přes zimu mulčovat, zalévat a občas namrzá, ale asi ji stejně vyzkouším, ta vůně v depresivním... celý příspěvek >
Co je to za keř?, 3.5.2016 Obsahuje fotku
Dobrý den, loni koncem září jsme byli ve vzorových zahradách v Tullnu v Rakousku (mimochodem návštěvu doporučuji!!) a tam byl o jednu zeď opřený veliký keř, 3-4 m, měl drobné bílé nádherně vonné květy a zdá se, že stálezelené listy (opadavé keře se v... celý příspěvek >
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika