|
Příspěvky uživatele - 34.91
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jakou sekačku do 10 000 Kč, 3.6.2017 Mám značkový křovinořez, značkovou sekačku a značkový malotraktor. U mě šunt nemá místo. Pozáruční servis jsem nepotřeboval a součástky mají, kdyby něco. Konzumenti levné techniky jsou spokojení, koupili levně. A tohle nás nemusí trápit, my nic... celý příspěvek > |  | Jakou sekačku do 10 000 Kč, 3.6.2017 Pro konzumenty levného techniky je uspokojující, že k šuntu je napsáno karburátor Walbro, lišta Oregon. Na na značkovém stroji jedna součástka vyrobena pod kontrolou v číně nemá vliv na kvalitu. Na šuntu se celá prodejní strategie staví na jedné,... celý příspěvek > |  |
|  | Jakou sekačku do 10 000 Kč, 3.6.2017 Čína je neznačková, okopírovaná produkce nízké kvality a nízké ceny. Je záměrně srovnávána se značkovou produkcí a záměrně prodávána bez přesnějšího popisu. Značky vyrábějící v číně s tímto nemají nic společného. |  | Jakou sekačku do 10 000 Kč, 3.6.2017 Zakoupením značky není jistota spokojenosti, pokud je obsluha trouba a skoupý na peníz zajít do servisu a nechat si stroj opravit. Mám křoviňák Stihl a potřeboval seřídit. Mohl bych o tom stále psát, že špatně startuje. Mechanik měl za 10 minut... celý příspěvek > |  | Jakou sekačku do 10 000 Kč, 3.6.2017 Buny měls motorové pily určitě čínu tak se pochlub do jakého klimatizovaného obchodu značky chodíš nakupovat |  | Jakou sekačku do 10 000 Kč, 2.6.2017 I takto nelze srovnávat, ty roky byste musel pracovat se zvýšeným hlukem, vibracemi a výfukovými plyny s násobně vyššími obsahy škodlivin. Levné kvalitní věci neznám. |  | Jakou sekačku do 10 000 Kč, 2.6.2017 Tak to jste si nevybral zrovna vhodné příklady. A třešnička s věkem se zdraví zhoršuje, tak si dáte větší dávku výfukových plynů, hluku a vibrací. Počítáte každou korunu, já také po Baťovsku. Nejsem tak bohatý, abych kupoval levné šunty. |  | Jakou sekačku do 10 000 Kč, 31.5.2017 Žeby tady někdo tvrdil, že se nemůže pokazit značka jsem si nevšiml. Chyba bude v majiteli strojku, servis značky je a potřeba tam zajít, než plakat v diskuzi. Ony ty vibrace mohou být od něčeho, čemu se říká nevyvážený nůž, motor nemá hladký chod od... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|