Příspěvky uživatele - 132.57

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kolik plodů na paprice, na lilku, 6.7.2017
Rostliny paprik mám obsypané květy. Mám je nechat všechny na plody (tak jako rajčata), nebo mám nechat jen určité množství a všechny ostatní vylámat? Stejná otázka i pro lilek. Díky, Honza
Police do foliovníku?, 3.7.2017
Dostal jsem v březnu od manželky k narozeninám foliovník (přesně ten), což bylo pro mě překvapením, super. Teď už je postavený a všechno v něm krásně bují, akorát si říkám, že nad saláty a papriky by klidně ještě mohla být police a využití foliovníku... celý příspěvek >
Odzimování fíkovníku, 2.6.2017 Obsahuje fotku
Keřík zakoupený a sázený loni na jaře do země, přes zimu byl stažený a zabalený do textilky a ještě jsem na něj odhazoval spoustu sněhu z chodníků (takže to byla spíš taková hora sněhu ). Vybalil jsem jej v březnu, spousta větví měla pomrzlé konce... celý příspěvek >
Co Vaše réva 2016, 30.10.2016 Obsahuje fotku
Podzimní výsadba. Sazenice zakoupeny ve vinařství Krausová, poslali to TopTransem v otevřené krabici, bez problémů doručeno. Odrůdy jsou to Phoenix (bílé, tu mi paní Krausová "vnutila"  s tím, ať mám něco jiného než Solaris, že ten má... celý příspěvek >
Zasychání poupat dýní, 23.7.2015
Zdravím, jsem začátečník, zkouším letos poprvé pěstovat dýně. Vysadil jsem dvě hokkaidó a dvě takové ty halloweenské rostlinky, všechny rostou jako divé (jsou na kompostu). Zatímco Hokkaidó se snaží i co se týká plodů, už se mi to hezky oranžoví,... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika