|
Příspěvky uživatele - 132.57
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kolik plodů na paprice, na lilku, 6.7.2017 Rostliny paprik mám obsypané květy. Mám je nechat všechny na plody (tak jako rajčata), nebo mám nechat jen určité množství a všechny ostatní vylámat?
Stejná otázka i pro lilek.
Díky, Honza |  | Police do foliovníku?, 3.7.2017 Dostal jsem v březnu od manželky k narozeninám foliovník (přesně ten), což bylo pro mě překvapením, super. Teď už je postavený a všechno v něm krásně bují, akorát si říkám, že nad saláty a papriky by klidně ještě mohla být police a využití foliovníku... celý příspěvek > |  |
|  | Odzimování fíkovníku, 2.6.2017  Keřík zakoupený a sázený loni na jaře do země, přes zimu byl stažený a zabalený do textilky a ještě jsem na něj odhazoval spoustu sněhu z chodníků (takže to byla spíš taková hora sněhu ). Vybalil jsem jej v březnu, spousta větví měla pomrzlé konce... celý příspěvek > |  | Co Vaše réva 2016, 30.10.2016  Podzimní výsadba.
Sazenice zakoupeny ve vinařství Krausová, poslali to TopTransem v otevřené krabici, bez problémů doručeno. Odrůdy jsou to Phoenix (bílé, tu mi paní Krausová "vnutila" s tím, ať mám něco jiného než Solaris, že ten má... celý příspěvek > |  | Zasychání poupat dýní, 23.7.2015 Zdravím,
jsem začátečník, zkouším letos poprvé pěstovat dýně. Vysadil jsem dvě hokkaidó a dvě takové ty halloweenské rostlinky, všechny rostou jako divé (jsou na kompostu). Zatímco Hokkaidó se snaží i co se týká plodů, už se mi to hezky oranžoví,... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|