Příspěvky uživatele - 167.81

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Sazenice révy 2016, 25.2.2016
Dostal jsem seznam révy od pana Jedličky. Krystal v něm není.Cena sazenic 95-300 kč
Sazenice révy 2016, 25.2.2016 Obsahuje fotku
Přikládám fotku zmiňovaného pozemku (není ideální),v pozadí zasazene malinoostružiny, na severní straně loňský prim a kobzar (Letos bych tam doplnil ještě 3 sazenice) Metr nad plotem bych vysadil řadu jedné odrudy, ale aby to už trošku... celý příspěvek >
Sazenice révy 2016, 23.2.2016
Zdravím všechny.) chtěl bych letos vysadit odrůdy Krystal, Vostorg. Sazenice ale nejsou nikde v nabídce. Objednával bych je poštou, jet na moravu pro nějakých 10 sazenic se mi moc nechce. Může mi někdo poradit, kde bych mohl sehnat?
Výběr křovinořezu, 10.1.2016
Dolmar vypadá dobře, ale poblíž máme servis od Husqarny, Sthil, Stiga a Mountfield. Tzn. rád bych něco od těchto značek.
Výběr křovinořezu, 9.1.2016
Porosím o radu při výběru křovinořezu do 6tis.Kč.  Budu jej používat pouze k vyžínáni kolem plotu.  (pozemek 600m2). Rozhoduju se mezi Stihl FS 55 a OM Sparta 250T. Jde mi hlavně o spolehlivost. Díky za názory
První rok vinné révy - další postupy, 29.8.2015
Děkuji za informace.Některé sazenice mají na listech fleky, přiložím později fotky k zhodnocení.
První rok vinné révy - další postupy, 27.8.2015
Na jaře jsem vysadil několik sazenic révy, některé jsou nyní přes 1,5m dlouhé, stonky tlusté jak tužka.Některé do 1m a stonky cca 5mm tlusté. V literatůře ani na internetu jsem nevyčetl, co dělat dál, jestli je na zimu nechat v délce, do které... celý příspěvek >
První sadba vinné révy, 7.7.2015
Dřevo je přisypáno zeminou, vyčetl jsem, že v takových vysokých teplotách je dobré hlavu přisypat, aby zbytečně nevysýchala. Co by jste ještě doporučili za hnojivo na podporu růstu?
První sadba vinné révy, 7.7.2015
Sazenice jsem objednával od pana Osičky, do země šly asi až za 14 dnů (byly mrazíky).Do té doby jsem je uchoval v nádobě s pískem, zasypané až po hlavy, písek byl vhlký, pěkně tam i začaly pučet. Ještě bych zkusil nějaké hnojivo, nebo koupit... celý příspěvek >
První sadba vinné révy, 7.7.2015 Obsahuje fotku
Na některých rostlinkách mi začaly osychat konce listů.Možná jsem to zavinil pár kroky: v těchto tropech jsem zaléval každý večer, přes den jsem rostlinky zastiňoval tabulkami, měl jsem obavy, aby je slunce nespálilo.
První sadba vinné révy, 7.7.2015 Obsahuje fotku
Letos jsem poprvé vysadil 14 sazenic révy.Bydlím na severní moravě v nadm. výšce 380m.n.m.Výsadbu jsem provedl koncem května (jarní mrazíky trvaly déle),postup jsem zvolil podle návodu p. Kratochvíla (odkaz na dokument byl zde na foru).Jámy jsem... celý příspěvek >
Sekačka Viking vs Stiga vs Brill, 1.2.2015
Viking MB248 vypadá dobře ale škoda že nenabízí plastový koš myslím si, že pro údržbu je mnohem praktičtější než textilní. Výkon motoru je dostatečný?
Sekačka Viking vs Stiga vs Brill, 31.1.2015
Mě se nejvíc líbila sekačka Viking 448tx ale nejsem si jist zdá to plastové šasi tolik vydrží. Do teďka jsem měl elektrickou Husqarnu s plastovým šasi a nebyl s tím žáden problém. Chtěl bych nějakou, která má menší hmotnost vzhledem k tomu, že... celý příspěvek >
Sekačka Viking vs Stiga vs Brill, 31.1.2015
Dobrý den, stojím před rozhodnutím koupi nové sekačky a nevím kterou vybrat. Vzhledem k tomu, že nejblíže mám servis značek: Viking, Stiga, Brill, Husqarna a Mounfield rozhoduju se mezi těmi modely. Viking MB 448 TX, Stiga Combi 48SQ, Brill... celý příspěvek >
Homelite - slaby vykon pri plnom plyne, 22.10.2014
ahoj, mel jsem podobny problem a doporucili mi vymenit gufera na klikovce, tak jsem to udelal minuly rok a pila zatim slape, oprava me vysla zhruba na 800 kc a trochu nervu, z pozdravem otahradek@seznam.cz
Další diskuze:  161718  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika