Příspěvky uživatele - 128.46

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zásady při osázení svahu, 24.8.2016 Obsahuje fotku
Pane Josefe, děkuji za otázky, svah jsem také vyfotila. Loni jsme koupili dům s touto zahradou a vůbec se mi to nelíbí, chtěla bych aby to působilo nějak elegantněji. Díváme se na to zespodu a celková plocha svahu je cca 30m. Na zahradě jsou... celý příspěvek >
Zásady při osázení svahu, 23.8.2016
Máme na zahradě 6m dlohý svah, který bych ráda osázela trvalkami. Nevíte, jsou nějaké zásady jak na to, aby to dobře vypadalo? Vyšší rostliny se dávají nahoru nebo dolů? Svah je k jihu.
Výhony u rynglí, 22.8.2016
Ano, děkuji, tak budu šmikat a šmikat. Pane Vysloužile, ta ironie mě mrzí, mám zahradu první rok, snažím se tu přiučit abych roslinám zbytečně neškodila. Jana
Letní řez jabloní, 22.8.2016
Děkuji za odpovědi :-) Když vidím jak po tom jarním řezu jabloně vypadají, tak se to raději naučím sama.
Výhony u rynglí, 21.8.2016
Ráda bych se zeptala co mám dělat s rynglemi? Narostly dole asi metr vysoké výhony, ale rostou přímo z kořenů. Na jaře jsem je ořezala, ale nějak to zdivočelo, narostlojich tam bleskurychle ještě mnohem více. Jak je míám prosím odstanit, aby tam... celý příspěvek >
Letní řez jabloní, 21.8.2016
Dobrý den, máme dvě strašně husté jabloně, na jaře je zahradník ostříhal a teď jsou samá větev, vypadají stejně hustě jako před jarním řezem. Myslíte, že je teď 21.8. ještě možné je prořezat? Ne úplně moc, ale aby přes ně bylo aspoň vidět, prý se tím... celý příspěvek >
Aksamitník, 20.1.2016
Děkuji za odpověď, dám je tedy raději napřed do kelímku. A pár jich dám i na záhonek, uvidíme jak si povedou.   Mína
Aksamitník, 19.1.2016
Asi se ptám hodně hloupě, ale jak se pěstuje aksamitník? Na podzim jsem na naší nové zahradě z něho otrhala semínka, ale co s nimi na jaře? Mám je nasít na záhonek? Nebo napřed do kelímku a na záhon dát až ty větší sazeničky? Děkuji  ... celý příspěvek >
Co zasadit k tomuto plotu?, 3.12.2015 Obsahuje fotku
Omlouvám se, tohle je ta správná fotka.
Co zasadit k tomuto plotu?, 3.12.2015 Obsahuje fotku
Ráda bych se poradila, co vysadit k plotu, protože se v rostlinách moc nevyznám. Chtěla bych tam něco, aby nebylo vidět do zahrady. Něco stálezeleného, co nepotřebuje velkou péči. Na zahradě roste spousta tůjí, tak kdyby to mohlo být pokud možno něco... celý příspěvek >
Proč ten oleandr nekvetl?, 15.11.2015
Děkuji za odpověď, Stando. Příští rok to udělám jak píšete  :-) Jana
Proč ten oleandr nekvetl?, 14.11.2015
Dobrý den, loni jsme koupili dům s krásně kvetoucím oleandrem (venku v květináči) a paní mi říkala, že ho mám na zimu schovat a jaře ostříhat. Udělala jsem to, ale neobjevil se ani jeden květ. Nevím jestli to stříhání byla dobrá rada. Nebo nekvetl... celý příspěvek >
Další diskuze:  678  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika