Příspěvky uživatele - 128.46

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Hořká mrkev, 18.10.2016
Dobrý večer, zkusila jsem vypěstovat mrkev a vyrostla docela slušně. Ale má takovou nahořklou, mírně pálivou chuť, neváte čím by to mohlo být? Před sázením ani potom jsem záhony ničím nehnojila, prostě jem to tam nasela. Jen loni na podzim tam... celý příspěvek >
Surfinie nebo petunie? Poznáte rozdíl?, 17.10.2016
Jsou moc hezké.
Muškáty na zimu ostříhat?, 17.10.2016
super, děkuji všem. Mám ty muškáty vzpřímené a do budoucna si pořídím i ty visací. Jsem fakt zvědavám jestli ze mě vyroste zahradník :-) Mám 3 rostliny v truhlíku 40 cm, tak to je asi moc, že? Jája
Muškáty na zimu ostříhat?, 14.10.2016
Aha.  Jak prosté :-) Děkuji za odpověď
Dobře děkuji, tak já je takhle nechám do jara. Ale co to srříhání na 10 cm? Četla jsem to v několika diskuzích. Proč to ti lidé dělají, je to k něčemu prospěšné? Jája
Dobrý den, chtěla bych si schovat muškáty, koupila jsem je na jaře, takže nejsou moc velké. Otrhala jsem z nich květy, poupata a suché lístky a jsou doma v chladu. Mám je nechat takhle nebo ještě nějak ostříhat? Prý se mají na podzim zkrátit... celý příspěvek >
Stříhání stromkového rybízu, 12.9.2016
Díky Lído!
Stříhání stromkového rybízu, 11.9.2016
Asi se ptám jako blbec, ale kdy mám ostříhat stromkový červený rybíz? Teď na podzim nebo na jaře? Přečetl jsem hromadu diskuzí na toto téma, ale vypadá to, že to každý stříhá jinak. Je v tom nějaká logika?     Jára
Zásady při osázení svahu, 26.8.2016
Děkuji moc za vaše rady, velmi mi to zjednoduší vybírání. Ještě dotaz - mám tam nové rostliny zasázet na podzim nebo na jaře? Asi jak kteerou, že? Jana
Zásady při osázení svahu, 25.8.2016
Děkuji zaodpověď, přesně tohle jsem potřebovala! Takže k plotu vysoké, doprostřed střední a na kraje nízké, dobře. Začnu se po nich pídit. A ty popínavky na plot - neznáte nějaké, které by tak nějak zůstaly na naší straně. Aby to nerostlo moc... celý příspěvek >
Zásady při osázení svahu, 25.8.2016
Taky mě to mohlo trknout :-) Svah zdolávám vodorovně od schodů, zespodu nahoru je to nepohodlný krpál.
Zásady při osázení svahu, 24.8.2016 Obsahuje fotku
a poslední
ještě jeden.
Promiňte, neumím to poslat najednou.
Další fotky.
Další diskuze:  678  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz