|
Jak očkovat ořešák?, 11.10.2017 Ja som skušal ablaktaciu no bez uspechu bolo chladne pocasie nabuduce skusim nahrievat spoj vykonovym odporom na cca 35°C mozno to pojde ako podnoz použivam semenač orecha
Fero |
 |
Předčasné modrání švestek a následný opad plodu, 14.8.2017 Staršie stromy mám Tipala, Valievka, Stanly, Lepotica, Bystrická, mladé stromky Haroma, Haganta, Harbella, Hanita, Toptaste, Joganta, Jolina, Jofela, Tophit, Gabrovská, Presenta, Čačanska rodná.Dúfam že niektore budu odolavat... Fero |
 |
|
 |
Předčasné modrání švestek a následný opad plodu, 12.8.2017 sever stredneho Lednica napadnute su zatial len durandzie (pár čo ostalo som našiel popadane na zemi myslel som že suchom no po kontrole som našiel larvy v kôstke)
Fero |
 |
Předčasné modrání švestek a následný opad plodu, 12.8.2017 Tak to mame problem. U nas stredne považie skoro všetko zmrzlo čo prežilo pada na zem a v kôstke ma larvu... |
 |
Pravokořenné stromy, 29.5.2017 Chcem sa spytať ma zmysel zpravokoreniť slivku jofela na myrabelane zmysel toho je aby podnož nedostala šarku a neodumrel hypersenzitivni zbytok stromu. fero |
 |
Mráz, 10.5.2017 Biele Karpaty 5:30 -2°C uvidime čo na to povedia orechy? Auto bolo sama namraza. fero |
 |
Houba na durancii, 6.3.2017 je to iba lyšajnik treba postriekat mednatym pripravkom |
 |
Fidelia, 20.10.2016  Novinka - ma ju už niekto?
|
 |
Jolina, 11.10.2016 rodičia su asi jojo a haganta našiel som to zde.
|
 |
Chystat sudy na nepříliš vhodné hrušky?, 7.8.2016 nazdar ja by som do toho išiel kvalita bude v pohode efektivitu musíš posúdiť sám niektoré hrušky slabo tečú 2-3 litre z metra (pálil som aj také)
treba použiť enzýmy aby si to dostal do kotla ja som nepoužil čo banujem
v pálenici som sa naštuchal.... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Šárka - Haganta, Gábrovská, Čač. rodná, 1.7.2016 môj typ toptaste no ruku do ohňa nedam
FeroM |
 |
Opelenie orecha, 25.5.2016 Dobrý deň je možne opelenie orecha keď zmrzli samčie kvety v okolí 50 km no samičie kvety kvety sa pekne ukazujú tak sam som zvedavý či niečo sa urodí
Fero M. |
 |
Čím doplnit skladbu sadu, 23.5.2016 Jelínek vysadzuje ešte hagantu a opelovač stenly.
ja mam hagantu no opelovač bude musiet stačit bystrická, toptaste a durandzia |
 |
Výroba "spirtu" po ukrajinsku, 11.5.2016 Nazdar skus pridat kg rajcinoveho pretlaku v ktorom nechaš namnoziť kvasinky samozrejme to možes skusit v malom.
Ked budeš prepalovať vodku tak tahaj len do 80-75 ostatne pridaj k vyskoču
a vypališ to druhy krát. |
 |
Co je to za strom?, 12.7.2015 dobry
podla mna to môže bit jablon nejaka okrasna
Fero |
 |