|
Příspěvky uživatele - 168.12
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Paprikám usychají vrcholky, 26.5.2017  Je to smutný pohled. |  | Paprikám usychají vrcholky, 26.5.2017 Papriky jsem předpěstkvala v substrátu a zemí z kompostu z vlastní zahrady.Asi půl na půl. |  |
|  | Paprikám usychají vrcholky, 24.5.2017  Prosím o pomoc po čtrnácti dnech co jsem papriky vysadila do skleníku mi jedna po druhé odcházejí. Najednou mi začali vrcholky usychat a takhle nyní vypadají. Bojím se zasadit nové sazenice, aby neskončili stejně. Nevíte někdo co by to mohlo být.... celý příspěvek > |  | Usychá vrchní část papriky, 24.5.2017  Prosím o pomoc po čtrnácti dnech co jsem papriky vysadila do skleníku mi jedna po druhé odcházejí. Najednou mi začali vrcholky usychat a takhle nyní vypadají. Bojím se zasadit nové sazenice, aby neskončili stejně. Nevíte někdo co by to mohlo být.... celý příspěvek > |  | A až Z o uzení, 29.12.2016 Přestaňte tady blbnout lidi, praganda v množství používaném v potravinářství tj. Do 3,5% hluboce nedosahuje karcigenity jedné vykouřené cigarety. Jsem z oboru a fakt se tady tlemím, co dokáže lidová tvořivost 😭 mnohem horší je ledek alias... celý příspěvek > |  | Jaká je husqvarna 372 xp, 16.1.2016 Zdar, mám 372xp dal jsem nový píst, válec, kliku simerigy, těsnění,svicku. Vše pečlivě vycistil, ale nejde mi pořádně naladit volnobeh a při rychlém přidání plynu chcipne, zkoušel jsem serizovat podle manuálu i různé improvizovat ale volnobeh je... celý příspěvek > |  | Mám Pinkcot nebo něco jiného?, 26.7.2015  Foto mám, snad se mi ji podaří odeslat. |  | Mám Pinkcot nebo něco jiného?, 26.7.2015 Dobrý den. Před třemi lety jsem koupil meruňku označenou jako Pinkcot. Letos na ní poprvé byly nějaké meruňky, ale nevím, jestli se jedná právě o tuto odrůdu. Krásně se vybarvila několik dní po Leskoře, barva oranžová, asi třetina červená. Ale plody... celý příspěvek > |  | Sloní noha - co dělám špatně?, 22.3.2014 Dobrý den,
prosím o radu, mam jž několik let yuku a nyní se mi začala ohýbat. Mohl by mi někdo poradit, proč?
Děkuji
Chládková Martina |  |
 |
|
|
|