Příspěvky uživatele - 118.18

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Škůdce nebo mráz?, 2.5.2016
Podle popisu na internetu by mohl být původcem zničených poupat, ale že by zničil celou budoucí úrodu?
Škůdce nebo mráz?, 2.5.2016
Dobrý den, na jedné z jabloní se letos něco pěkně vyřádilo a květní pupeny opadávají ještě před rozvinutím. Je to mrazem nebo škůdce? Hned vedle sousedící strom - stará odrůda "kožušků" je samý květ a další jabloně na druhé straně zahrady... celý příspěvek >
Škůdci na topolovce (proskurnik, slezova růže), 21.3.2016
Mám to na topolovkách taky, ale obávám se, že rez to není. Stříkala jsem fungicidem, ale žádný výsledek... Poradíte?
Echinacea - kroutí listy, 11.6.2015
Dobrý den, letos pěstuji Třapatku nachovou ze semen. Vše vypadalo dobře, až do vysazení do větších květináčů než ji vysadím do půdy. Od té doby vypadá že neprospívá a kroutí listy. Co ji může být? Prosím poraďte. Děkuji předem G.
Proč nekvetla slivoň?, 9.6.2015
Tak proto tady jsem, abych se něco přiučila :) Než jsem zkusila řez, hledala jsem videa jak na to. Podle těch videí soudím, že jsem řezala málo (protože na videích probrali snad každou větev). Loni na slivoni bylo ovoce dost, než jsme ale zahradu... celý příspěvek >
Zatím jsem nědělala nic, zahradu jsme koupili loni a předtím ležela pár let ladem. Nemám žádné zkušenosti a tak se pomalu učím co a jak. Postarala jsem se trochu o záhony ale na stromy moc času nezbylo (říkala jsem si, že tu byly před náma, tak budou... celý příspěvek >
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, nevíte někdo proč nám letos nekvetla slivoň? Nebyl na ní ani 1 květ, ale loni normálně rodila ovoce. Ostatní stromy v zahradě včetně švestek kvetly normálně. Děkuji předem za odpověď G.
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika