|
Příspěvky uživatele - 168.103
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Nevíte náhodou co je to za rostlinu?, 4.10.2023 Nějaký druh dracény, vypadá to na Dracaena Marginata. Walter |  | Jabloně a hrušně odolnější monilióze, 4.10.2023 Nějakou zkušenost za svůj život už mám a myslím si, pane Miku, že opatření, která zatím provádíte, jsou neúčinná, některá až, promiňte mi, úsměvná, jako třeba máčení napadených plodů ve vodě, zřejmě s cílem zničit larvu obaleče v napadeném plodu.... celý příspěvek > |  |
|  | Jabloně a hrušně odolnější monilióze, 4.10.2023 Nějaký zásadní rozdíl v napadení plodů monilií podle odrůd podle mě není. Zcela zásadní pro rozvoj moniliové hniloby na plodech všech odrůd je poškození slupky. Je jedno, jestli kroupami, nazobáním ptáky, navrtáním larvami obaleče nebo jiného hmyzu.... celý příspěvek > |  | Desinfekce půdy, 3.10.2023 jestli je to sklerociová hniloba, pak pomůže jedině 10 let na pozemku nepěstovat cibuloviny. |  | Houby, 30.9.2023 tak přirozeně můžete to zkusit, spousta druhů pavučinců je jedlá. Ale bude to Vaše rozhodnutí. Víte-li stoprocentně, že to je Pavučinec různý, tak proč ho nezkonzumovat, je přeci jedlý. Ale, jak sám píšete, klasických druhů hub je dost. To samé jsem... celý příspěvek > |  | Jilm sibiřský - likvidace, 27.9.2023 myslí tím živý plot, to je jasné.Walter |  | Podzimní pěstování zeleniny, 27.9.2023  letošní rok úplně to samé. Koncem června jsem vysel semena ze sáčku se špičatým zelím Murdoc F1 (v sáčku je 20 semen) a asi 200 semen směsi cinií, které jsem si usušil z rostlin z předchozího roku. Po uvolnění záhonů po sklizni raných brambor a... celý příspěvek > |  | Špičaté zelí, 25.9.2023  včera jsem konečně sklidil první dvě největší špičatá zelí, váha každého přes půldruhého kila. Není to příliš, ale je třeba říci, že v té půdě, kde nyní hlávky zelí rostou, byly v dubnu vysazené a v červenci sklizené rané brambory. Načasování je... celý příspěvek > |  | Blaník, 25.9.2023  Blaník na M9, štíhlé vřeteno. Walter |  | Jonathan, 25.9.2023  Jonathan, to je ta pravá jablečná chuť. Na včerejším snímku štíhlé vřeteno na M9. Walter |  |
|  | Počasí, 23.9.2023 krásné verše, pane SPCH, |  | Štíhlé vřeteno, 20.9.2023  Část štíhlých vřeten, která jsem narouboval na jedné z mých zahrad. Bohužel část úrody je znehodnocená kroupami z poloviny června. Walter |  | Otava a Rosana, 20.9.2023  zatím poměrně malý stromek Otavy na M9. Walter |  | Jabloň v kontejneru nepřirůstá, 20.9.2023  Starkrimson naroubovaný v 2006 na J-TE-E a před 3 roky přesazený do 10l květináče. Žel několik jablek už stihl zničit obaleč. Walter |  | Merkur, 20.9.2023  Merkur na M9 vysazený na jaře 2022 už má první jablka na ochutnání. Walter |  |
 |
|
|
|