Příspěvky uživatele - 168.103

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pěstování ozimé zeleniny, 31.10.2023
Pane Miloši, mám skleníky se sklem přes 20 let a nějakou zkušenost s nimi. I když mě dříve lákalo pěstovat v nich něco i v zimě, nakonec jsem od toho skoro upustil. To obskakování s téměř žádným výsledkem nemělo smysl. I když něco tam přes zimu přeci... celý příspěvek >
Fíkovník - nedozrávají plody, 27.10.2023 Obsahuje fotku
Fíkovník pěstovaný v květináči jsem přemístil do skleníku a tady ještě postupně dozrává. Walter
Rajčata 2023, 27.10.2023 Obsahuje fotku
Některé rostliny mají ještě tolik energie, že na stoncích vytvářejí adventivní kořeny. Walter
Rajčata 2023, 27.10.2023 Obsahuje fotku
tak jak vám, skleníkáři, rostou rajčata uvnitř? 
Skladování jablek, 27.10.2023
ano, skladovaná jablka uvolňují etylén, který ovlivňuje zrání, je-li ho příliš, jablka dozrávají rychleji. Takže je třeba větrat. No, chladnička ale není velkosklad o objemu přes 1000 kubíků a odvětrání jde tak poměrně lehce otevřením a opětovným... celý příspěvek >
199.133:množství jablek jsem nevážil, posuďte ale sám podle obrázku. Když uvážím, že vnitřní objem je 398 litrů, uvažuji o využití poloviny objemu. Zbytek nevyužitý prostor.  No a někde psali, že z 1,5 kg jablek se dá vymačkat litr moštu, tak by... celý příspěvek >
Vážně vás to zaujalo? Záleží, jakou lednici si kdo koupí a zda má na ní prostor, aktuálně má třeba alza od gorenje chladničku 398l za něco přes 11tis. se spotřebou 123kwh za rok a jde o zhruba o 7 měsíců chlazení jablek v roce, myslím si, že tak přes... celý příspěvek >
Skladování jablek, 27.10.2023 Obsahuje fotku
Vzhledem k tomu, že zejména na podzim v běžném sklepě v podstatě nelze udržet teploty blízko nad 0° a tím skladovat jablka v odpovídajících podmínkách, zkusil jsem minulou zimu skladovat zimní odrůdy jablek v chladničce. Skladování nebylo ještě... celý příspěvek >
Vyber a umiestnenie jabloni (a dalsich) - zacinajuci zahradkari, 27.10.2023
tak to odhaduji, že jste asi v 275 - 320mnm, to je jistě lepší, než dole u řeky. V okolí pěstují vlašské ořechy a ty bývají v nevhodných podmínkách na jaře náchylné na omrznutí, tak to s těmi mrazíky nebude problém. Spodní voda také nehrozí. Nejspíš... celý příspěvek >
Dnes posledné obrané🍎, 27.10.2023
Vážně jste narouboval a vypěstoval přes 200 stromů? Tak to už jste zkušený sadař, viďte? Nemohl byste ostatním také ukázat své výpěstky?
Dnes posledné obrané🍎, 27.10.2023
Tohle vypadá jako kritika. Zbytečná. Mně se úroda pana Korzára líbí. Především je vidět, že to jsou stromky na jeho zahradě, které narouboval a vypěstoval. Jak je bude pěstovat dál, je jeho věc. Narouboval a zapěstoval jsem už spoustu stromků a tak... celý příspěvek >
Vrtalka pórová - co dál?, 26.10.2023
píšou, že 2. generace létá a klade vajíčka v srpnu a v září, tak teď už by snad nebezpečí nemělo hrozit. Walter
Vyber a umiestnenie jabloni (a dalsich) - zacinajuci zahradkari, 24.10.2023
Dovolím se také připojit. Zbečno leží na Berounce a 235mnm je téměř u řeky. To znamená, že umístění zahrady je v mrazové kotlině. To znamená, že na jaře v období květu mohou být stromky ohroženy jarními mrazíky více, než v jiných lokalitách. O to víc... celý příspěvek >
Aku postřikovač, 24.10.2023
Pane 232.16, nemohl, s vámi uvedenou značkou nemám zkušenost. Walter
Poškozený stromek - má šanci?, 22.10.2023
 Prosím, sdělte nám, s jakou značkou balzámu máte takovou negativní zkušenost. To samozřejmě ale neznamená, že všechny stromové balzámy, které jsou v prodeji, jsou takto nebezpečné. Já naopak musím říci, že desítky let užívám stromový balzám v... celý příspěvek >
Další diskuze:  5152535455>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika