|
Příspěvky uživatele - 131.34
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
KOI (Japan) v zimě, pojídači potěru, 11.4.2018 Ahoj,
loni jsem nasadil 3ks japonských KOI, piplal je celou sezonu, odháněl od nich kocoura, přes zimu jsem se snažil udržovat otvor v ledu (ale na pár dní to občas zamrzlo). No a před týdnem po roztání ledu sem byl velmi nemile překvapen -... celý příspěvek > |  | Jezirko 30m3 - fitrace Oase BioTec ScreenMatic2, 21.5.2017 Už to šlape... musím říct, že jsem překvapen kolik to čerpadlo chrlí vody, mám to spojené přez 50mm hadici.
Snad se časem dostaví i efekt instalace, budu reportovat. |  |
|  | Jezirko 30m3 - fitrace Oase BioTec ScreenMatic2, 20.5.2017 Tak už to mám vše doma :)
Trochu mám dilema jestli na zimu vyndávat čerpadlo z jezera ven, bude zcela jistě v nezámrzné hloubce. V návodu k čerpadlu je uvedeno, že má být při uskladnění ponořeno ve vodě, tak je asi zbytečné ho... celý příspěvek > |  | Zahradní traktor Starjet 2015, 14.5.2017 Automatická uzávěrka je pouze u slabší převodovky (K46), která prý nesnese dlouhodobě větší zatížení (kopcovitý terén, vozíky atd) Mechanická uzávěrka je u K62.
I bez uzávěrky vyjede traktor opravdu hodně, mám docela členitý a místy hodně prudký... celý příspěvek > |  | Jezirko 30m3 - fitrace Oase BioTec ScreenMatic2, 13.5.2017 To už mě napadlo, že bude instalace trochu pracnější, ale nenašel jsem jiný skimmer (jednodušší na instalaci) s obdobným objemem koše. Vím kolik nečistot se může do jezírka dostat během větrného jarního/podzimního dne.
Chci to celé vymyslet... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|