|
Příspěvky uživatele - 240.30
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Aku sekačka Makita dlm380, 19.5.2017 Rovinka asi 350 m2 posekana za 30 minut, se Stigou trvá hodinu. Deklarovaná plocha sečení je přitom 250 m2... Tráva tam byla o něco nižší než nahoře protože posledne jsem ji sekala víc nakrátko. Celkem 7 košů.
Takže shrnuto - aku se stejným... celý příspěvek > |  | Aku sekačka Makita dlm380, 19.5.2017 P.S. ještě sbírání trávy - není úplně dokonalé, ale to jsem u tak přerostlé biomasy ani nečekala. Stiga sbírá mnohem hůř.
A teď jdu na ten zbytek plus zkusím ještě rovinku dole téměř bez překážek, co to dá :-) |  |
|  | Aku sekačka Makita dlm380, 19.5.2017 Poučena tímto vláknem jsem se rozhodla místo původně zamýšlené b@d aku sekačky koupit silnější stroj. Ale nakonec jsem se zalekla hmotnosti velké Makity (18,5 kg, 5Ah, záběr 43 cm) a vybrala jsem si menší Makitu dlm380 (14 kg, 4 Ah, záběr 38 cm), za... celý příspěvek > |  |
|
|
|