Příspěvky uživatele - 240.30

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Aku sekačka Makita dlm380, 19.5.2017
Rovinka asi 350 m2 posekana za 30 minut, se Stigou trvá hodinu. Deklarovaná plocha sečení je přitom 250 m2... Tráva tam byla o něco nižší než nahoře protože posledne jsem ji sekala víc nakrátko. Celkem 7 košů. Takže shrnuto - aku se stejným... celý příspěvek >
P.S. ještě sbírání trávy - není úplně dokonalé, ale to jsem u tak přerostlé biomasy ani nečekala. Stiga sbírá mnohem hůř. A teď jdu na ten zbytek plus zkusím ještě rovinku dole téměř bez překážek, co to dá :-)
Poučena tímto vláknem jsem se rozhodla místo původně zamýšlené b@d aku sekačky koupit silnější stroj. Ale nakonec jsem se zalekla hmotnosti velké Makity (18,5 kg, 5Ah, záběr 43 cm) a vybrala jsem si menší Makitu dlm380 (14 kg, 4 Ah, záběr 38 cm), za... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika