Příspěvky uživatele - 86.101

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Likvidace starého vinohradu, 14.2.2016
Chci se zeptat. Potřebuji co nejrychleji a jednoduše zlikvidoval malý vinohrad. Na jeho místo chci nasadit ovocné stromky. Je třeba vytahovat révu vč. kořenů, nebo stačí řezat hlavou co nejvíc u zemi? Obroste podnož? Popř. jestli by na to pak... celý příspěvek >
Duranzia, 12.2.2016
Je uznaná odrůda Horňácká Durancie viz. zde. Jenom není popsaný ta odlišnost od normální Duranzie.
Duranzia, 12.2.2016
Jaký rozdíl je v krajových označeních Duranzie? Májí význam roubované stromy na myrobalán, když se sama Duranzie používá jako podnož?
Nejchutnější odrůdy meruněk, 12.2.2016
A když mám možnost vybrat si jednoho z těch dvou? Kterého upřednostnit?
Nejchutnější odrůdy meruněk, 12.2.2016
A jakou podnož? JM, sucho, teplo, hlinitopísčitá zem.
Nejchutnější odrůdy meruněk, 10.2.2016
Ano, ty superpozdní mě moc zajímají, jenže je o nich informací málo. Někdy se mi i nedaří dopátrat přesná doba zrání. Mám zatím za to, že je VP 0,  Hargrand +3, Harlayne +6, Bergeron +8 a u Puget Gold a Gold Bar jsem ani přesnou informaci... celý příspěvek >
Nejchutnější odrůdy meruněk, 9.2.2016
Super. Našla jsem hezký sortiment v Uh. Ostrohu a hlavní odrůdy i v Kyjově. Ohledně švestek máte také zkušenosti? Mimo milované Durancie by to byly Presenta, Toptaste, Čač. rodna, Katinka.
Děkuji moc! Takže vyhazuju Spring Blusch a dodávám Auroru (jako nejrannější) a Leskoru. Jenom nevím, ta Aurora moc není k mání. Už tu nad tím sedím dva dny, tak snad to bude fungovat. Eva
Zdravím všechny, chtěla bych položit dotaz na konkretní odrůdy. Budu vysazovat meruňky, okres Hodonín, sucha a tepla tu máme až až. Ráda bych celou kolekci tak, aby pokryla celou meruňkovou sezonu (od ranných až po pozdní). Tak nějak, aby hezky... celý příspěvek >
Další diskuze:  67  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika