Příspěvky uživatele - 24.129

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kompostér, 10.4.2018
Mám asi blbý dotaz, ale raději se blbě zeptat než udělat blbost :)... Může být pod plastovým kompostérém betonová podlaha? Je to pro mě ejlepší místo na zahradě, ale jak jsem se ptal, je to tam vylité betonem. Děkuji za rady, Jirka.
Jakou domácí vodárnu do RD, 8.5.2017
A ještě jeden dotaz: musí být to čerpadlo ponorné? Nelze ho nahradit jiným, které bude hned u nádoby v domě? Jde mi o praktičnost: vše bude po ruce. Děkuji, Jirka.
Jakou domácí vodárnu do RD, 8.5.2017
Opět děkuji a opět se zeptám jako hlupák, ale kdo se ptá, ten se dozví :)  To ponorné čerpadlo "pošle" vodu do tlakové nádoby a v ní bude takový tlak, že "pošle" vodu dál do rozvodu v domě (např. WC)? A co rídí čerpadlo (kdy má čerpat a kdy ne)?... celý příspěvek >
Jakou domácí vodárnu do RD, 7.5.2017
Děkuji za odpověď, chápu správně, že musím koupit jak vodárnu (která povede vodu do "spotřebičů"), tak i ponorné čerpadlo (které povede vodu do vodárny)? A ještě dotaz: mohu dát do studny jiný druh hadice (jiný materiál) něco měkčího/ohybatelného?
Jakou domácí vodárnu do RD, 6.5.2017 Obsahuje fotku
Dobrý den, koupili jsme RD se studnou. Chceme ji využít na splachování 2x WC (celkem 6 lidí) a klasicky na zahradu - zalévání, mytí apod. Rozvody na WC v domě jsou připraveny a na venek se teď chystám. Potřeboval bych poradit jakou domací vodárnu a... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika