Příspěvky uživatele - 148.94

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
2 výhony, 8.5.2017 Obsahuje fotku
Ne ne. Díval jsem se teď na několik návodů od jiných firem. Nebyli to zasenice s listy. Něco jako když koupíte růže. Prostě kořenový bal s kmínkem a pár očky. Kmínek jsem nechal asi 3-5 cm nad povrchem a přihrnul nakypřenou zeminou. Jen teď nevím, co... celý příspěvek >
2 výhony, 8.5.2017
Ano. Byl to takový suchý, asi 20 cm dlouhý suchý klasek s kořenovým balem od firmy Jural. Postupoval jsem dle návodu. Tedy namočit do vody, kořínky ostříhat na 8 cm. Dát do země. Nechat koukat asi 2 cm nad povrch a přikrýt hromádkou zeminy. Jakmile... celý příspěvek >
Ještě jedna fotka
Přikládám foto
2 výhony, 8.5.2017
Dobrý den, na konci března jsem dal do země 2 zakoupené révy. Postupoval jsem dle návodu a vypadá, že se vše povedlo. Réva začala rašit a roste. Ovšem u obou lezou ze země 2 výhony. Otázka zní, mám je nechat oba růst, nebo jeden... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika