Příspěvky uživatele - 11.187

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Dřevěný kompostér a jeho impregnace, 2.2.2021
Dřevo vlhkem a teplotou mění svůj objem, zuhelnatělé málo nebo vůbec. Ochrana opálením trvá do první praskliny a ta přijde překvapivě brzy.
Široká vodorovné plotovky - dřevo nebo plast?, 5.5.2017
Rygle z akátového dřeva nic neřeší.  Jednak akátovoz tyčovinu neseženete, ani její trvanlivost nebude tak, jak se udává. Vodorovné dřevo vždycky popraská, zateče do něj voda, ta zmrzne...     Řešením je náhrada jiným materiálem nebo... celý příspěvek >
Kadeřavost - jaký postřik je nejúčinější?, 5.5.2017
Kadeřavost mám každoročně i při 2x měď + Syllit. Ale dá se s ní žít, vliv na úrodu je minimální. To mráz je jiná káva.
Průzkum zmrzlých meruňkových květů, 5.5.2017
Ještě, že sem Petr ty fotky dává. Jinak bychom někteří ani nevěděli, jak odkvetlé a nezralé meruňky vypadají. Letos to znovu vidím na totálku.
Jak zrušit starý septik?, 13.4.2013
Na dvoře mám starý septik. Ten je již nepoužíván, zaústěné přívody jsou propojené a svedené dál do kanalizece. Jímka sousedí s domem ve vzdálenosti cca 1 metr. Stahuje se do ní povrchová voda a stěna domu pak vlhne. Chci jí zrušit.... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika