|
Příspěvky uživatele - 167.80
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jakou rostlinu zvolit?, 19.5.2020 Stín jde k nám a tak vysoký bude proto, protože sousedův plot má 4m na výšku, kvůli terase, kterou za ním má. Neřešila bych výsadbu něčeho zeleného, ale nedá se na to dívat :-) původně jsme na té stěně měli loubinec, ale ten přerůstal k němu a... celý příspěvek > |  | Jakou rostlinu zvolit?, 19.5.2020 Dobrý den, potřebovala bych poradit. Chtěli bychom založit živý plot, u kterého potřebujeme dosáhnout alespoň 4m výšky. Původně jsem chtěla plot založit z thují (smaragd), ale manželovi známí nás odrazují, že thuje "dělají bordel" a jsou "na prd".... celý příspěvek > |  |
|  | Přesazení třešně, 10.5.2017 Dobrý den. Kupovali jsme asi 1,2m vysokou třešeň a zasadili ji do okrasného záhonu. Od té doby se zahrada trochu změnila a potřevobala bych třešeň přesunout. Nyní je vysoká témeř 2,5m a kmínek má v průměru asi 4cm, letos bude plodit poprvé. Je možné... celý příspěvek > |  | Napadená katalpa a zimolez. Choroba/škůdce?, 4.5.2017  Katalpa |  | Napadená katalpa a zimolez. Choroba/škůdce?, 4.5.2017  Zimolez |  | Napadená katalpa a zimolez. Choroba/škůdce?, 4.5.2017 Dobrý den, potřebovala bych poradit ohledně škůdce/choroby, co se mi objevila jak na katalpě (v obrovzské míře) tak i na zimolezu. Jsou to drobné bílé lupínky, které jak kdyby vylézají z kůry. Přikládám foto. V zahradnictví mi narvali do ruky tunu... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|