Příspěvky uživatele - 211.12

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Dešťovka – „Modrá úsporám“, 23.7.2017
Jako na zavolanou na mě na hlavní stránce idnesu vyskočil nový článek "Zemědělci zničili půdu, jižní Morava se mění v poušť, varuje odborník" Jsem rád, že jsem s tímto "podle vás blbcem" taky na stejné lodi.
Dešťovka – „Modrá úsporám“, 23.7.2017
Přiznám se, zemědělství se neživím. Ale není mi lhostejný stav naší krajiny. Nevím proč vás tak dráždí poukazovat na jeho problémy, ze kterého pramení zničení půdy.  Nevím, jestli jste se podíval na to video, nebo alespoň pořádně přečetl můj... celý příspěvek >
Co to je za boule, 3.5.2017
Švestku mám naroubovanou a krásně roste, tato švestka byla zakoupená u sadaře jako Bosenská švestka...
Postřik na pilatku, 3.5.2017
Tak nikde jsem to napsané nečetl jak dlouho vydrží naředěný jakýkoli postřik, ale já postřik z velkého postřikovače vyleji do kanystru a používám celý rok na všechny "savce", funguje to normálně.
Bezchlorová chemie do bazénu, 16.6.2014
Ahoj. Kdyžtak zkus ještě kyslíkovou nebo bromovou dezinfekci. Já dávám přednost té kyslíkové. Nesmrdí to chlorem a nedráždí mi to tolik oči, ale musí se to dávat častěji. Jinak UV lampu možná zkusím, ještě mě to nikdy ani nenapadlo :D
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika