|
Příspěvky uživatele - 84.188
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kvasná nádoba, 2.7.2008 Contraqua je hydrofobní, biocidní a fungicidní přípravek k úpravě textilních vláken (stanů, plachet). Výrobce nemá na webu žádné podrobnější informace. Vzhledem k nedostatku dalších informací bych asi byl velmi opatrný - vyloženě jedovaté to nejspíš... celý příspěvek > |  | magi bylinka, 2.7.2008 Jak se to jmenuje doopravdy? Já byl na tom, že "maggi" bylina je libeček? |  |
|  | Slimáci, 2.7.2008 Pokud vím, množí se jen pokud má hostitele. Pokud hostitele vyhubí, vyhyne a je ji třeba při dalším nájezdu škůdce opakovat.
Nebo ne ? |  | čerpadlo do sudu, 1.7.2008 Na postřikování "do dálky" je třeba tlak řekněme kolem 2 barů, skutečně je poznat, když z tlakové nádoby vytéká voda zpočátku pod tlakem 3 a na konci 2 bary.
Já bych tuto věc řešil čerpadlem, které se prodává pod názvy "zahradní... celý příspěvek > |  | pampeliška, 30.6.2008 No tak ji druhý rok postříkám znovu, to dá rozum...
Mně nejde o to ji vyhladit, ale udržet v rozumných mezích. |  | jaký živý plot, 28.6.2008 Zeravy jsou momentálně v nemilosti
Plot z jednoho druhu mi také připadá fádní, ale pokud se jich zkombinuje více, není to tak zlé. |  | Červivé třešně, 28.6.2008 Ručně přebrat a červivé vyházet. |  | letnicky a dvouletky ktere nezerou slimaci, 28.6.2008 To je např. Nemaslug - jistě se prodává i pod jinými obchodními názvy.
Nezkoušel jsem jej (komplikované objednávání), místo toho jsem koupil v železářství Mesurol - zabral 100%. Slimáci otráveni, mečíky zachráněny :-)
Do jahod jsem jej ale nesypal,... celý příspěvek > |  | křovinořez Al-ko, 27.6.2008 Chránič tam samozřejmě dám, kabel je měděný a nový, zásuvky a zástrčky taky. Nejsem blbec, jak si očividně myslíte. |  | křovinořez Al-ko, 26.6.2008 Je to prostě rámus - nevím, jak bych to jinak popsal. Párkrát jsem při sekání křísnul o kamen schovaný v trávě, ale na to by snad měl křovinořez být zařízený, na půjčeném v takové situaci prostě vypnula spojka, zde ne.
Uvidím, co mi poví po opravě.... celý příspěvek > |  |
|  | křovinořez Al-ko, 26.6.2008 Koupil jsem ho v Baumaxu, momentálně je po asi 2 hodinách provozu v záruční opravě. Cosi v něm tluče, je cítit spálené spojkové obložení, po nastartování nedrží volnoběh a zhasíná.
O výsledku opravy poreferuji.
Jen na okraj - sekání zahrady 2000 m2... celý příspěvek > |  | Lesklí černí brouci - zřejmě střevlík černý, 25.6.2008 Jestli to skutečně jsou střevlíci, buďte spíš ráda. Střevlíci jsou dravci a budou tedy likvidovat různý jiný hmyz.
Někteří jsou vyfotografovaní např. zde: http://vkskaut.blog.cz/0705/strevlik-zlatoleskly
Střevlíků je X druhů, všichni ale mají... celý příspěvek > |  | Grundfos - tlakový spínač, 24.6.2008 Tento konkrétní spínač jsem nikdy neviděl, ale principiálně mě napadá:
a) vzduchové bubliny v systému,
b) seřídit zapínací a hlavně vypínací tlak, uvnitř spínače by měly být příslušné stavěcí šrouby. |  | Pěstování okry (ibišku jedlého), 23.6.2008 Má někdo zkušenosti s pěstováním okry? Nároky by měla mít podobné jako rajčata. Jak vlastně chutná - představuju si, že to bude něco jako cuketa?
Děkuji. |  | Had na zahradě, 22.6.2008 Já raději dceři vysvětlím, jaký je rozdíl mezi zmijí a užovkou, a naučím ji plavat, než abych jí zakazoval chodit k rybníku. |  |
 |
|
|
|