|
Výsadba do skleníku, 15.3.2017 a v cem je problem. chci ranou zeleninu tak natahnu prodluzovacku, do skleniku prdnu primotop, nastavim na 5 stupnu a neni co resit.mam rusky makrolonovy. |
 |
Samosprašné kiwi - jak je to se samcem?, 5.3.2017 dejte samce bude vic plodit |
 |
|
 |
Zemina do skleníku, 5.3.2017 normalne v H... bachu jsem koupil obyc substrat odebral puvodni zeminu.asi o 10cm zaryl a z edebrane pestuju kompot.rajcatum paprikam okurkam vinu salatu a plevelu to chutna.na zahrade mam mrtvy cerveny pisek ktery ani v kompotu nemeni konzistenci |
 |
Grilování na skle - nová dimenze, 3.3.2017 no jiste! hodim na gril venku panev a nemusim mit sklo ani zulu.kdyz to neni okourene a ohorele neni grilovane. howg |
 |
Jak se zbavit bezu černého?, 20.12.2016 vy ho nicite a ja bych ho tak rad mel na zahrade a vzdy scipne odkopky i kupovane sazenice |
 |
Rez hrušňová, kořínky pod listem, 5.12.2016 v primem sousedstvi uz vetsina lidi znicila ovocne stromky a venuje se pouze hrbitovnimu proutí.pres plot staci rozhrnout a kere jsou obaleny oranzovymi plodnicemi.pri pokusu o domluvu jsem se dozvedel ze ostudu delam ja s ovocem.moderni je na... celý příspěvek > |
 |
Rez hrušňová, kořínky pod listem, 5.12.2016 jeste capka na ct.jina jsem koupil tri nashi a na dvou uz rez na listech mam.asi se prodejce spletl s odrudou a odolnosti |
 |
Rez hrušňová, kořínky pod listem, 4.12.2016 ale na nove rikali ze to delaj vsechny hrbitovni kere, a tam vedi vsechno spravne |
 |