|
Příspěvky uživatele - 64.148
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Solární ohřev vody a písková filtrace po domácku, 1.5.2017 Souhlasím, že měď je to nejlepší co existuje. Jen mi není jasný důvod "rozežírání" trubek chlorovanou vodou. Osobně se domnívám, že měď by se, při minimální koncentraci chlóru ve vodě, neměla "hnout". Nevím, čím jste trubky pájel, ale spíš bych se... celý příspěvek > |  | Solární ohřev vody a písková filtrace po domácku, 27.4.2017 To Dasty:
Já si myslím, že s ohledem na cenu, použité řešení a délku hadice z topení do bazénu (2,5m), to perfektní je. Vyjadřovat se k tomu nemusíte. Mně stačí, že to opravdu funguje a určitě líp, než plastové nesmysly, které se tu mnozí... celý příspěvek > |  |
|  | Krytý Bio bazén, 27.4.2017 Obávám se, že by bylo dobré si napřed přečíst nějaké hygienické předpisy o veřejných plovárnách. Jestli to půjde postavit a provozovat, počítejte s tím, že to finančně neutáhnete, zejména po stránce spotřeby el. energie a vody samotné. Vezměte... celý příspěvek > |  | Solární ohřev vody a písková filtrace po domácku, 27.4.2017 Dobrý den,
mám bazén 3,05x0,76. Vyzkoušel jsem plastové solární topení 1,2x 1,6m za 890,- Kč z OBI a byla to katastrofa, protože ten nesmysl má tak velký hydraulický odpor, že mi to pomalu neutáhlo čerpadlo filtrace (2,03m3/hod.)
Taky mě... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|