Příspěvky uživatele - 240.4

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Popínavé letničky v nádobě, 22.4.2017
Jednu, do samozavlažovací dvě.
Brambory 2017 - odrůdy, termíny předklíčení a sázení, 21.4.2017
Zdravím. Já mám jenom pokusně 10 dolců na takové ty první brambory, pokud se dobře pamatuju, tak mám Colette (kupovala jsem víc odrůd pro jiné pěstitele). Nechala jsem je doma narašit, sázela jsem asi před 14 dni. Zatím vylezly jenom dvě,... celý příspěvek >
Mráz, 20.4.2017
Mám pět odrůd červeného rybízu a jeden bílý. Vybírala jsem určené ke konzumu, do vyšších poloh, odolné. Keře byly loni pětileté, dobře zapěstované, květy po celé délce prutů. Rané kvetly hodně až už odkvétaly, ty pozdnější začínaly. Všichni okolo... celý příspěvek >
Angrešt a rybíz 2017, 18.4.2017
Zdravím. Taky jsme o ně přišli, nezbylo na nich z plodů skoro nic. Letos jsme je provizorně zblili do netkanky a plachtet co jak zbylo. Na stromkových angreštech je kupka slámy a jutové pytle, jestli to k něčemu bude nevím.  Do budoucna to... celý příspěvek >
Vzdálenost živého plotu od pletiva, 7.4.2017
Zdravím. Podědili jsme tůje u plotu po předchozích majitelích a už se těším, až je jednou zlikviduju. Zatím plní funkci větrolamu na severní straně. Jsou o něco víc než 0,5m od plotu, tráva za nimi skoro neroste, berou jí vodu i světlo. Udržely... celý příspěvek >
Popínavé letničky v nádobě, 31.3.2017
Hm, dávám je tam, ale není to v mém případě žádná sláva. Zuzany docela ok, hrachory tu nejdou ani ve volné půdě, lichořeřišnici sežerou dřepčíci. Nádobu volím podle toho, kolik toho tam chci mít a kde bude stát - na výhni dávám větší, ale většinu mám... celý příspěvek >
Půdopokryvné trvalky pod stromy, 31.3.2017
Kakosty - je jich spousta odrůd, malých i větších.
Pěstování malin (ostružin) v nádobách, 29.3.2017
Zdravím. Na netu jsem viděla fotografii malin pěstovaných v nádobách, ale bez popisu. Podobné obrázky byly i v Knihovničce Zahrádkáře věnované drobnému ovoci. Tady na fóru jsem o tom zachytila jen drobnou zmínku. Může mi někdo znalý věci... celý příspěvek >
Odroda ribezli na vino, 21.3.2017
Zdravím. Zkuste na netu pohledat stránky Sempra Velké Losiny - mají tam popis různých odrůd (i když ne všechny), je tam i určení oblasti pěstování a vhodnost ke zpracování, výtěžnost... aspoň nějaké podrobnější info. Vybírala jsem podle toho před... celý příspěvek >
Velká rostlina/strom vhodná celoročně do bytu, 21.3.2017
Vyrostli jsme s bratrem v domácnosti obložené různými fikusy a mosterami, nejedli jsme to, žijeme. Kocour rovněž. Moje tři malé děti žijí s vícero drobnolistými fikusy a obří monsterou a okus jedovatých listů je teda nezajímá. Naše tři kočky rovněž... celý příspěvek >
Lilie - doba květu, 17.2.2017
Velmi děkuji za radu, takto mi to stačí.
Ohraničení zeleninových záhonů, 25.1.2017
Taky to tak máme na chalupě, po letech bez ničeho nebo s prkny. Ale máme jich víc, tak jsou položené jedna vedle druhé. Jdeme po cestičce, neskáčeme panáka. I s coby těsně docenti a přescenti se neproboříme nijak hluboko, na podzim se to jednoduše... celý příspěvek >
Lilie - doba květu, 24.1.2017
Dobrý den. Chci se zeptat nějakého zkušenějšího liliáře, zda jsou kromě rozdílů v nárocích na pěstování i nějaké rozdíly v době kvetení. Mám ráda lilie a chtěla bych svůj malý liliový záhon zvětšit a hlavně oživit novými odrůdami tak, aby se co... celý příspěvek >
Lilie - množení pomocí listů, 18.1.2017
Zdravím. Na zahraničním webu jsem našla krátkou infomaci, že kromě výsevu, dělení cibule na šupinky a množení pacibulkami v paždí listů je možné použít i samotné listy. Odlomit, případně ponechat i kousek stonku, ošetřit stimulátorem a nechat... celý příspěvek >
Růže v nádobách - větší, 12.1.2017
Opět jenom doplnění. Původní pokusná The Fairy už roste ve volné půdě, v květináčích byl v roce 2016 Kent (Pyrenees, od Poulsena) a nová The Fairy a její červená verze. Zimují v bezmrazé, slabě osvětlené místnosti, ale zdá se, že teplota je příliš... celý příspěvek >
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika