|
Příspěvky uživatele - 251.98
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rozdíl mezi Lapins a Stellou, 7.4.2016 Dobrý den všem,
jak poznám rozdíl mezi Lapins a Stellou? Měli by být obě samosprašné.
|  | Mám 2 stejné odrudy?, 6.4.2016  ten nápis bosenská tužkou jsem psala já.
Jedná se o 2 stejné stromy??? |  |
|  | Mám 2 stejné odrudy?, 6.4.2016  Dobrý den,
koupila jsem si švstku čačanskou rodnou a o 2 dny později jsem řekla v jiném zahradnictví, že chci bosenkou a řekli, že mají poslední a prodali mi nějakou. Teď mám obavu, že mám 2 stejné. Jak velké svěstky můžu čekat??
|  | Řez staré hrušně, 11.1.2016 úplně netozumím tomu co jste napsal. Jaképak protimluvy? To ošetření ran nebylo dobře pochopeno, možná jsm se špatně vyjádřil. Nebylo tím myšleno zda zatírat či ne, mám mimochodem trochu jný názor než arboristika a nejenom v tomhle, ale myslel jsem... celý příspěvek > |  | Řez staré hrušně, 10.1.2016 Inu tuhle debatu o významu hnojení jme už tady vedli, netvrdím že nemá smysl, ale celkově se jehovýznam často zvelčuje, viz zahrádkařské knížky z dob minulé, které vsugerovly pohled že je nutno vysypat každoročně na pozemek tuny umělých hnojiv.... celý příspěvek > |  | Řez staré hrušně, 10.1.2016 V podstatě souhlasím, až na ten řez po odkvětu, to mov dobrý nápad není. Má to ožná význam v intenzivním ovocnářství, ale rozhodne do nepatří do kapitoly ošetřování starých a úřestárlých stromů! U takých stromů potřebujem podpořit růst a ne plodnost.... celý příspěvek > |  | Řez staré hrušně, 10.1.2016 Strom vypadá vcelku v pohodě, případný zákrok, který připadá do úvahy musí být en lehčího charakteru, mítné zmlazení, já to nazývám harmonizační řez. Habitus zůstane zachován, povzbudí se tvorba vlků, koruna se stane méně vyholenou, eliminje se... celý příspěvek > |  | Co je to za odrudu?, 27.10.2015 dužina je do žlutava. štáva nebarvi. Zraje mezi prvními. A pán, co ji měl taky na zahradě říkal, že je to klasická chrupka. Ale nevím, co to znamená...
my tento druh máme na zahradě, prodávali nám ji jako samosprašnou (před 10 lety) a v... celý příspěvek > |  | Co je to za odrudu?, 26.10.2015  ještě fotografie jedna...
jedná o plod vlevo |  | Co je to za odrudu?, 26.10.2015  ještě jednu fotku |  |
|  | Co je to za odrudu?, 26.10.2015  a |  | Co je to za odrudu?, 26.10.2015  a |  | Co je to za odrudu?, 26.10.2015 Dobrý den,
prosím poradte mi, o jaký druh třešně se jedná. Měla by to být samosprašná.
Hledám, ale nevyznám se v tom :-(
Moc dekuji |  | Bílé tečky na bramboře, 11.10.2014 Vysokovlhkostní zvětšení lenticel bramboru Původci a příčiny Vysoká vlhkost v půdě Příznaky na hlízách Bílé bradavičky na lenticelách, které po zaschnutí hnědnou a odumírají Ochrana V polních podmínkách není ochrana možná Poznámka Negativně... celý příspěvek > |  | Naklepávač na kosu, 17.6.2013 Myslím, že ruční naklepání stroj či přípravek dostatečně nenahradí, důležité je totiž "vytažení" ostří, což se strojově pouhým klepáním nahoru-dolů spíše nepodaří.
dvou(troj)dílný naklepávač se dvěma čepičkami (první na vytvoření žlábku, druhá na... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|