Příspěvky uživatele - 96.1

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Bílá plíseň na plodech, 28.5.2009
Děkuji moc za bezva vysvětlení :)  Zbavila jste mě rychle obavy z chemie - sice bych se po prostudování návodů několika postřiků k tomuto závěru zřejmě dopracovala, ale takto to bylo mnohem příjemnější, díky za Vaši ochotu. I když si dovolím o... celý příspěvek >
Bílá plíseň na plodech, 27.5.2009
Dobrý den, jako bych váš příspěvek psala já - úplně stejný problém - na nektarince (přesně jako máte vy, takové nafialovělé plody) se začala dělat plíseň, která se šíří dost rychle na ostatní plody. Letos jsme stříkali úspěšně proti kudrnatosti a... celý příspěvek >
Medvědí česnek - využití, 26.4.2009
Můžu se prosím zeptat, jestli tento česnek pěstujete sám, nebo kde jste ho vzal? Myslím čerstvý-listy.Děkuji Any
Pěstování meruněk v nadmořské výšce 600 m, 10.4.2009
Dobrý den, náhodou jsem narazil na váš dotaz.Podobným problémem se někdo potýkal v časopise zahrádkář na začátku tohoto roku tj 1až 3 blíže si již nepamatuji, řešení ale ano.Spočívá v jednoduchém principu, oddálení nástupu květů stromu.Pisatel v... celý příspěvek >
Zahradní traktůrek, 21.7.2008
Nevíte, kde bych sehnal nějaký servis poblíž Prahy, který by mi pomohl s opravou? Mám taktůrek s poháněnou zadní nápravou řetězem a tam se mi polámalo malé ozubené napímací kolečko a nikde ho nemůžu sehnat. Neznám typ (koupil jsem ojetý). Na kapotě... celý příspěvek >
Odrůda jabloně - kdo to zná?, 7.7.2008
Také pátrám po takovém. Měl ho děda na zahradě a je to nejůžasnější jabloň jakou jsem viděla. Ty jablka mi v dětství učarovala a moc vzpomínám. Děda také říkal stromu "noneťák".
ad psí víno, 5.5.2008
mužu se zeptat, jaká je ideální vzdálenost výsadby mezi jednotlivými rostlinami? děkuji...
Zahon 2*20m, 27.4.2008
Uz ho znam, dekuji za odkaz na skvelou stranku.
Zahon 2*20m, 27.4.2008
Dobry den, mam zahon 2*20m a potrebuju ho osazet letnickama i dvouletkama. cca 3-5 druhu tam chci dat. nemeli byste nejaky napad aby to hezky vypadalo? zahon je oboustrany, doprostred bych dal nejakou letnicku o vysce 80-100cm treba amaranthus... celý příspěvek >
Husqvarna x Stihl, 23.3.2008
Koupil jsem si dnesak HQ372XP a je vyborna-uz jsem ji otestoval.
Husqvarna x Stihl, 23.3.2008
Dobry den, chci si koupit motorou pilu /stredni-caste pouzivani/. Mezi znamymi kteri pracuji s motorovou pilou jsou dva tabory. Stihl a Husqvarna. Me se pracuje s obema pilami dobre-ted se rozhoudnout. Poradite? MS 440 x HS 372XP diky
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika