|
Příspěvky uživatele - 240.228
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Prosím ještě o určení těchto rostlinek, 17.5.2016 Některý z bodláků, možná pcháč. Konvalinka |  | Ze staré zahrady nová, přírodní zahrada, 16.5.2016 Či zatím velká nádrž na vodu pod okap... pokud tam alespoň někdy prší... |  |
|  | Prosím ještě o určení těchto rostlinek, 15.5.2016 Rádo se stalo |  | Kdo prosím poradí o jakou květinku se jedná?, 15.5.2016 Někdy se mi nechce přihlašovat, když jen mrknu. Takže Konvalinka(Radka) |  | Co je to za rostlinu, 15.5.2016 Barvínek - mírně jedovatý je, ale plno rostlin, je jedovatých jen pro lidi a pro zvířata ne, možná něco i opačně. To si asi budete muset zjistit u teraristů. Záleží také, jestli máte chameleona, který je jen masožravý - tam by to asi nevadilo vůbec.... celý příspěvek > |  | Kdo prosím poradí o jakou květinku se jedná?, 14.5.2016 Soleirolia soleirolii
Konvalinka
|  | Prosím ještě o určení těchto rostlinek, 14.5.2016 Zleva: břečťan, zelenec, šeflera Konvalinka |  | Co to je za bílou kytku, prosím?, 12.5.2016 No, opravdový eremurus takhle nevypadá, troufám si říct, že na fotce je spíš příbuzný tady toho viz. hotelová fotka dole. Konvalinka
|  | Co to je za bílou kytku, prosím?, 11.5.2016 Přžesně tak Lído, nejspíš čínská vzhledem k té rovné, pravděpodobně umělohmotné tyčce, co k ní vede Konvalinka |  | Ze staré zahrady nová, přírodní zahrada, 6.5.2016 Nevím kde přesně, ten binec ze skládky máte, ale já bych to místo zorala(poprosila někoho z vesnice s traktorem) projela kultivátorem, vyhrabala co se dá a vysela nový trávník. Nebo spíše vy pokud to chcete jó pečlivě. Jinak stávající trávu jen... celý příspěvek > |  |
|  | Ma smysl ostrihavat zmrzle kvety jahod?, 6.5.2016 Nejsem odborník přes jahody, ale neumím si představit, čemu by to mělo pomoct? Květy jsou zmrzlé, tedy žádné plody nebudou a tedy se jahodník nemá čím vysilovat. I ty moje, bohužel. Konvalinka |  | Kdo to pozná?, 3.5.2016 Tedy nevím jak přesně vypadá grepovník, ale dost pochybuju, že taktoTohle vypadá jako meloun(či nějaká dýně možná) |  | Jak se zbavit včel samotářek?, 2.5.2016 Máte starý, ještě zdravý a ekologický dům z vepřovic a dřeva a máte být na to pyšná a naučit se s tím žít. Včely se k vám stěhují, protože je to pro ně ideální prostředí... moc možností v dnešní,,betonové" době už nemají. Místo toho je likvidujete... celý příspěvek > |  | Zmarličník (Cercidiphyllum japonicum) napadeni, 29.4.2016 Napadlo mne to samé, ale jestli je v květináči doma..ještě přelití by to mohlo být. |  | Jarne mraziky 2016, 29.4.2016 Ještě k příspěvkům, které rozebíraly, že na všechno moc spěcháme. Já tedy rajčata do zmrzlých nikdy nevysazuju, radši ještě týden počkám i po nich. Ale příroda už se tady dočista zbláznila a neříkejte mi, že tohle je normální: zima, ve které nemrzne,... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|