Příspěvky uživatele - 240.228

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Prosím ještě o určení těchto rostlinek, 17.5.2016
Některý z bodláků, možná pcháč.  Konvalinka
Ze staré zahrady nová, přírodní zahrada, 16.5.2016
Či zatím velká nádrž na vodu pod okap... pokud tam alespoň někdy prší...
Prosím ještě o určení těchto rostlinek, 15.5.2016
Rádo se stalo
Kdo prosím poradí o jakou květinku se jedná?, 15.5.2016
Někdy se mi nechce přihlašovat, když jen mrknu. Takže Konvalinka(Radka)
Co je to za rostlinu, 15.5.2016
Barvínek - mírně jedovatý je, ale plno rostlin, je jedovatých jen pro lidi a pro zvířata ne, možná něco i opačně. To si asi budete muset zjistit u teraristů. Záleží také, jestli máte chameleona, který je jen masožravý - tam by to asi nevadilo vůbec.... celý příspěvek >
Kdo prosím poradí o jakou květinku se jedná?, 14.5.2016
Soleirolia soleirolii Konvalinka
Prosím ještě o určení těchto rostlinek, 14.5.2016
Zleva: břečťan, zelenec, šeflera Konvalinka
Co to je za bílou kytku, prosím?, 12.5.2016
No, opravdový eremurus takhle nevypadá, troufám si říct, že na fotce je spíš příbuzný tady toho viz. hotelová fotka dole. Konvalinka
Co to je za bílou kytku, prosím?, 11.5.2016
Přžesně tak Lído, nejspíš čínská vzhledem k té rovné, pravděpodobně umělohmotné tyčce, co k ní vede Konvalinka
Ze staré zahrady nová, přírodní zahrada, 6.5.2016
Nevím kde přesně, ten binec ze skládky máte, ale já bych to místo zorala(poprosila někoho z vesnice s traktorem)  projela kultivátorem, vyhrabala co se dá a vysela nový trávník. Nebo spíše vy pokud to chcete jó pečlivě. Jinak stávající trávu jen... celý příspěvek >
Ma smysl ostrihavat zmrzle kvety jahod?, 6.5.2016
Nejsem odborník přes jahody, ale neumím si představit, čemu by to mělo pomoct? Květy jsou zmrzlé, tedy žádné plody nebudou a tedy se jahodník nemá čím vysilovat. I ty moje, bohužel. Konvalinka
Kdo to pozná?, 3.5.2016
Tedy nevím jak přesně vypadá grepovník, ale dost pochybuju, že taktoTohle vypadá jako meloun(či nějaká dýně možná)
Jak se zbavit včel samotářek?, 2.5.2016
Máte starý, ještě zdravý a ekologický dům z vepřovic a dřeva a máte být na to pyšná a naučit se s tím žít. Včely se k vám stěhují, protože je to pro ně ideální prostředí... moc možností v dnešní,,betonové" době už nemají. Místo toho je likvidujete... celý příspěvek >
Zmarličník (Cercidiphyllum japonicum) napadeni, 29.4.2016
Napadlo mne to samé, ale jestli je v květináči doma..ještě přelití by to mohlo být.
Jarne mraziky 2016, 29.4.2016
Ještě k příspěvkům, které rozebíraly, že na všechno moc spěcháme. Já tedy rajčata do zmrzlých nikdy nevysazuju, radši ještě týden počkám i po nich. Ale příroda už se tady dočista zbláznila a neříkejte mi, že tohle je normální: zima, ve které nemrzne,... celý příspěvek >
Další diskuze:  3637383940>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika