|
Příspěvky uživatele - 240.228
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Zázraky v zahradě 2016, 27.5.2016 Nevadí, to se počítá, jde o to, že se vůbec povede vyfotit Pokračování s dorostencem zajdou: zatím ještě žije, ale jestli ho nezakousne pes, tak mu ty ušiska utrhám sama, potvora jedna... Dostala jsem vloni od sousedky semínka chrpy. Klasické modré... celý příspěvek > |  | Neznámá kytička, 26.5.2016 Jé, tak ta je moc pěknáPřiznám, že jsem ji v životě neviděla. Tradescantie mám sice v zahradě, ale ty mají listy úplně jiné, tedy by mne to, že je to tradescantia vůbec nenapadloKonvalinka |  |
|  | Plevel v nově založeném trávníku - půjde s tím, 26.5.2016 Pokud můžu radit: trávníky nám zakládala firma, vypadalo, že se snaží. Ano i válcovali. Při zakládání trávníku si myslím, že to má význam hlavně tem, aby se půda utužila rovnoměrně a srovnaly nerovnosti. Přes to - trávník je křivý jak tankodromHlavně... celý příspěvek > |  | Plevel v nově založeném trávníku - půjde s tím, 26.5.2016 Ještě tak možná na jednoleté, které ulomíte či zhmoždíte a už se třeba nevzpamatují. Na vytrvalé plevele to těžko bude mít vliv. Spíš opačně: utužíte trávník, tomu se až tak dařit nebude, za to plevele... těm nevadí nicKonvalinka |  | Neznámá kytička, 26.5.2016 Jéé pokojovka..tak to se moc omlouvám, to čistec není určitě pan Josef má samozřejmě pravdu(on má vždycky pravdu mám podezření, že je to pan Větvička) V tomhle neporadím, neb pokojovky až tak nezvládámKonvalinka |  | Neznámá kytička, 25.5.2016 Takhle zblízka jsem si ho nikdy neprohlížela, takže mi přijde i trochu jiný, ale jinou podobnou kytku neznám takže to bude čistec vlnatý. Konvalinka |  | Co do kombinace s levandulí - nejlépe žlutě kvetoucího?, 23.5.2016 Jo, jo, také jsem měla a nebo ještě afrikány. Konvalinka |  | Zázraky v zahradě 2016, 23.5.2016 Asi jsem slepýš sama ale u nás jsem posledního slepýše viděla někdy před 10lety(tedy myslím i na okolí) Spíš vidím užovky všeho druhu. Takže slepýše celkem závidímPtáčci jo, těch, přes to, že jim kočka snižuje stavytěch máme mraky, všeho... celý příspěvek > |  | Zázraky v zahradě 2016, 22.5.2016 Koukám, že máte přírůstků víc, ježčí nadělení je skvěléVloni na podzim jsme také 5 v zahradě našli, ale ježura si je přestěhovala a od té doby nevíme, jak dopadli. Na jaře jsme našli zahrabaného jednoho, jestli to byla ona ježčí máma nevíme. A i... celý příspěvek > |  | Zázraky v zahradě 2016, 22.5.2016 Bude vadit, když založím nové téma? Je to strašně dlouhé a dlouho se už načítá. A k mé zahradě dodám: léta jsem čekala, až konečně vzroste, zmizí prázdná místa, vyrostou keře a stromy. Teď ovšem mají zvířátka plno skrýší a já už málokoho vidím je to... celý příspěvek > |  |
|  | Název mateřídoušky, 19.5.2016 Řekla bych, že tato zakrslá odrůda ani nekvete, alespoň jsem si ani já, květů nikdy nevšimnula. Když tak, minimálně... Amálie, to vás nikdy nenapadlo k lístkům přivonět Konvalinka |  | Název mateřídoušky, 18.5.2016 Tak, tak. Také ji mámKonvalinka |  | Prosím ještě o určení těchto rostlinek, 17.5.2016 Máte pravdu, je to velké..ráno mi svítí blbě na comp slunce a houby vidím, spíše třeba artyčok? |  | Poznáte nějaké z těhle kytiček?, 17.5.2016 Rukev ani barborku podle názvu nepoznám, rukev jsem doteď snad ani neviděla. Dneska si to šlapu se psem kolem potoka pod vesnicí, letí na flexi k vodě se napít, mne táhne za sebou a já koukám, tam u vody ta rukev! Zrovna jsem si vzpomněla, že jsem tu... celý příspěvek > |  | Prosím, povedzte čo to je za drevinu, 17.5.2016 Nejsou moc vidět detaily(tedy já je nevidím určitě) ale tipnula bych nějakou bobkovišeň, šikovně tvarovanou Konvalinka |  |
 |
|
|
|