Příspěvky uživatele - 240.228

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zázraky v zahradě 2016, 27.5.2016
Nevadí, to se počítá, jde o to, že se vůbec povede vyfotit Pokračování s dorostencem zajdou: zatím ještě žije, ale jestli ho nezakousne pes, tak mu ty ušiska utrhám sama, potvora jedna... Dostala jsem vloni od sousedky semínka chrpy. Klasické modré... celý příspěvek >
Neznámá kytička, 26.5.2016
Jé, tak ta je moc pěknáPřiznám, že jsem ji v životě neviděla. Tradescantie mám sice v zahradě, ale ty mají listy úplně jiné, tedy by mne to, že je to tradescantia vůbec nenapadloKonvalinka
Plevel v nově založeném trávníku - půjde s tím, 26.5.2016
Pokud můžu radit: trávníky nám zakládala firma, vypadalo, že se snaží. Ano i válcovali. Při zakládání trávníku si myslím, že to má význam hlavně tem, aby se půda utužila rovnoměrně a srovnaly nerovnosti. Přes to - trávník je křivý jak tankodromHlavně... celý příspěvek >
Plevel v nově založeném trávníku - půjde s tím, 26.5.2016
Ještě tak možná na jednoleté, které ulomíte či zhmoždíte a už se třeba nevzpamatují. Na vytrvalé plevele to těžko bude mít vliv. Spíš opačně: utužíte trávník, tomu se až tak dařit nebude, za to plevele... těm nevadí nicKonvalinka
Neznámá kytička, 26.5.2016
Jéé pokojovka..tak to se moc omlouvám, to čistec není určitě pan Josef má samozřejmě pravdu(on má vždycky pravdu mám podezření, že je to pan Větvička) V tomhle neporadím, neb pokojovky až tak nezvládámKonvalinka
Neznámá kytička, 25.5.2016
Takhle zblízka jsem si ho nikdy neprohlížela, takže mi přijde i trochu jiný, ale jinou podobnou kytku neznám takže to bude čistec vlnatý. Konvalinka
Co do kombinace s levandulí - nejlépe žlutě kvetoucího?, 23.5.2016
Jo, jo, také jsem měla a nebo ještě afrikány. Konvalinka
Zázraky v zahradě 2016, 23.5.2016
Asi jsem slepýš sama ale u nás jsem posledního slepýše viděla někdy před 10lety(tedy myslím i na okolí) Spíš vidím užovky všeho druhu. Takže slepýše celkem závidímPtáčci jo, těch, přes to, že jim kočka snižuje stavytěch máme mraky, všeho... celý příspěvek >
Zázraky v zahradě 2016, 22.5.2016
Koukám, že máte přírůstků víc, ježčí nadělení je skvěléVloni na podzim jsme také 5 v zahradě našli, ale ježura si je přestěhovala a od té doby nevíme, jak dopadli. Na jaře jsme našli zahrabaného jednoho, jestli to byla ona ježčí máma nevíme. A i... celý příspěvek >
Zázraky v zahradě 2016, 22.5.2016
Bude vadit, když založím nové téma? Je to strašně dlouhé a dlouho se už načítá. A k mé zahradě dodám: léta jsem čekala, až konečně vzroste, zmizí prázdná místa, vyrostou keře a stromy. Teď ovšem mají zvířátka plno skrýší a já už málokoho vidím je to... celý příspěvek >
Název mateřídoušky, 19.5.2016
Řekla bych, že tato zakrslá odrůda ani nekvete, alespoň jsem si ani já, květů nikdy nevšimnula. Když tak, minimálně... Amálie, to vás nikdy nenapadlo k lístkům přivonět Konvalinka
Název mateřídoušky, 18.5.2016
Tak, tak. Také ji mámKonvalinka
Prosím ještě o určení těchto rostlinek, 17.5.2016
Máte pravdu, je to velké..ráno mi svítí blbě na comp slunce a houby vidím, spíše třeba artyčok?
Poznáte nějaké z těhle kytiček?, 17.5.2016
Rukev ani barborku podle názvu nepoznám, rukev jsem doteď snad ani neviděla. Dneska si to šlapu se psem kolem potoka pod vesnicí, letí na flexi k vodě se napít, mne táhne za sebou a já koukám, tam u vody ta rukev! Zrovna jsem si vzpomněla, že jsem tu... celý příspěvek >
Prosím, povedzte čo to je za drevinu, 17.5.2016
Nejsou moc vidět detaily(tedy já je nevidím určitě) ale tipnula bych nějakou bobkovišeň, šikovně tvarovanou Konvalinka
Další diskuze:  3637383940>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika