Příspěvky uživatele - 67.66

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Golden Delicious a Golden Delicious Reinders, 20.10.2015
Já za sebe jsem rád, že nám tu pan PZ prezentuje praktiky velkopěstitelů. Jsou to cenné informace. Jak jinak bychom se o nich dozvěděli? Jak to dělají zahrádkáři, to víme lépe, protože jimi koneckonců jsme.     Nechci diskutovat, zda... celý příspěvek >
Topstar plus, 20.10.2015
Topstar byl standartně dobrý. Dost ho brala hniloba. Taková trochu jiná než monilie. Na plodech nebyly typické bílé kroužky a švestky se nespékaly do trsů. Jednotlivé plody změkly, nabraly kapkovitý tvar a uvnitř jakoby zkapalněly. Oproti Toptaste... celý příspěvek >
Hnojení - velikost plodu, 19.10.2015
 Jedna  nula pro Standu! Jak vidno, když pánové Gůgl a píejčdí botanici něco neznají, ještě autor nemusí být lhář.
Cena domácích uzenin, 16.10.2015
To záleží na tom, jak drahé máte vstupní suroviny, jaké maso a jakou technologii používáte. Prodávat domácí amatérském uzeniny se naprosto nevyplatí, když v obchodě je syrové maso dražší než klobása či uzené.  Domácí klobásy lze pouze darovat,... celý příspěvek >
Uzení šunky z šunkovaru, 16.10.2015
Ano, je to možné. Zkoušel jsem to, ale opustil. Lepší mi přijde udělat šunku normální "vařenou" a vedle toho řádné uzené. Dvě kvalitní masa různých chuti mi přišly lepší než jeden zauzený "kočkopes" - i když se taky dá jíst.
Opylovač pro jablko Gala, 16.10.2015
Co třeba Desert?
Meruňkový kvas, 16.10.2015
Jistě, 2l na 200l sud je málo. Já - pokud jsem kvas ohříval - jsem vždy používal současně 3 pětilitrové PETky s horkou vodou přivázané k sobě a ke kameni (aby neplavaly) do 150l barelu. Efekt (obnovení kvašení) byl v krátké době patrný.  
Roubovani Durancie na Althanovu, 16.10.2015
Já bych asi obětoval spíš mladší Althanovu a přerouboval tu. Mám osobní - vcelku úspěšnou -  zkušenost s přeroubováním slivoňových větví do tloušťky cca 8 cm. Silnější se sice ujmou, ale řeznéá rány se již nezavalí. Používám metodu v... celý příspěvek >
Opylovač pro jablko Gala, 16.10.2015
     Žádná jabloň není samosprašná, a to ani částečně. Není-li Vaš Gala širokodaleko jedinou jabloní v kraji, není třeba opylovače řešit. Daleko častěji bývají problémy s nutnou probírkou než s nedostatečným... celý příspěvek >
Nové zimní rezistentní jablko Admirál, 13.10.2015
Merkur má plody hezčí, hlavně barevně. Admirál je větší a dýl vydrží. Oba chutnají výborně. Hodí se vysadit oba.
Obrie hrušky, 13.10.2015 Obsahuje fotku
Obří hrušky nejsou jednak nic originálního - viz mé letošní Denisy, navíc je to šlechtitelský nesmysl. Hrušku s hmotností bezmála kilo jeden člověk naráz nesní. A podávat si ji jako jointa, to snad není třeba
Tophit, 9.10.2015
Už ani nevyrostou...nikdy.
Obrie hrušky, 9.10.2015
Jestli nemá ten hoch obří ruce, tak to žádné giganty nejsou. Naše Blanky mají běžně přes 3/4 kila.
Uskladnění slivovice v dub. sudu, 7.10.2015
Na jaře pálenou slivovici není možné pro její až nepříjemnou chuť a vůni pít... Obávám se, že buďto nemáte dobrý kvas anebo nenavštěvujete tu správnou pálenici. Osobně si myslím, že sud posune dobrou slivovici o level výš Ano, sud udělá z... celý příspěvek >
Rozela, 7.10.2015
Ten košík vystlaný bílým plátnem je skutečně k nakousnutí. Oceňuji, že i rezistent ze Střížovic se dočkal takového hodnocení.
Další diskuze:  6162636465>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika