Příspěvky uživatele - 67.66

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Česnek v zemi?, 26.11.2015
...cesnek v zemi od zari, maj cca 15cm narostly, coz si myslim ze je spatne.. Správně to asi není. Ale kdysi jsem to udělal stejně, a česnek narostl další rok úplně normální.
Řez třešně, 25.11.2015
Je pravda, že takhle mladá třešeň na ptáčnici by měla mít i bez řezu slušné přírůstky. Nicméně zadavateli nevadí, že třešeň neroste, naopak, vadí mu, že roste (do výšky). Troufám si říci, že před 2-3 lety stromek ořezal. Je to patrné z větví... celý příspěvek >
Je letos opravdu málo myší?, 24.11.2015
Nemyslím, že bylo míň myší. Ale nebyly v popředí zájmu. Nejdřív jsem nadával na krtky, pak na slimáky, nakonec na sucho.
Dr. Hartmann, 24.11.2015
Nojo, ale my nejsme školkaři. K PPV rezistentním odrůdám se modlím, ale u podnoží - pro našince,  běžného pěstitele - moc výhod nevidím. Zejména když tuším, že část stromu pod místem štěpování mšice přiliš nevyhledávají.
Larva, 24.11.2015
Že je to larva listorohého brouka, je jasné. Že jde o chrousta, je dost pravděpodobné. Zcela vyloučit zlatohlávka nebo nosorožíka bych si netroufnul.
Hodnocení švestkové sezony 2015, 20.11.2015
To nelze říci. Rozdíly v závislosti na poloze, půdě, podnebí a agrotechnice mohou být až řádové.
Rucni nuzky Bahco, 20.11.2015
Především RS-EN jsou jednosečné. Malé, lehké, s velmi jednoduchou aretací pro praváka i leváka. Stříhají snadno a lehce. Stříhám s nimi v podstatě všechno. Jedinou výhodu dvousečných nůžek vidím v tom, že dokáží ustřihnout výhon těsněji u kmínku.... celý příspěvek >
Rucni nuzky Bahco, 19.11.2015
Ono velikost ruky nemusí být při výběru nůžek vždy směrodatná. Je to myslím, spíš otázka marketingu - kvalitní firma nabízí víc velikostí pro různě velké ruce, to musí něco stát, to každý pochopí. Na nůžkách trochu ujíždím, tak mám na stole... celý příspěvek >
Kidd´s orange, 19.11.2015
Možná jste jen neoslovil ty správné lidi.
Nejchutnější odrůdy meruněk, 19.11.2015
Na Harlayne mám podobný názor jako Stefanos. Kvalitní odrůda chutí i konzistencí. Škoda, že mi odešla na fytoplazmózu. Harogem nemám. Lealy byly letos slušné, ale reklama, která je předcházela (nejlepší meruňka do chladných oblastí) se ani... celý příspěvek >
Aprimira, 19.11.2015
Co to znamená druhově čistě?
Nejchutnější odrůdy meruněk, 18.11.2015
Kioto mi přijde jako pozdnější Pinkcot. Velké pěkné tuhé plody, vysoká plodnost, ale ta meruňková vůně a chuť jaksi chybí. Na rozdíl třeba právě od Lejuny.
Ananasová meruňka, 15.11.2015
Pravokořené meruňky se nepěstují a nepěstovaly se ani v minulosti. Pokud si ji tedy někdo nevypěstval sám doma.  I kdyby ano, pecky nedají záruku, že z nich vyrostou stejné "ananasky". Chcete-li množit tuto (nebo jakoukoli jinou) odrůdu,... celý příspěvek >
Řez švestky, 12.11.2015
Když čtu tady ty příspěvky, poradil bych oné paní (trochu ve Ferdově duchu) jediné.  Švestku ponechat tak, jak je třeba 3 roky. Stromek je mladý, zdravý a má přírůstky. Poradí si sám a vbrzku hojně zaplodí. Hlavně víc neklikat na... celý příspěvek >
Řez švestky, 12.11.2015
To nelze tak jednoznačně říci. Má-li strom sklon k zastavení růstu, zahuštění a zababčení koruny, pak předjarní řez spojený s prosvětlením koruny a zkrácením letorostů patří k zásahům, které mohou podpořit růst směrem k větší koruně, a to i po 5... celý příspěvek >
Další diskuze:  6162636465>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika