|
Příspěvky uživatele - 67.66
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Uchovani roubu v lednicce, 18.1.2016 Rouby mám zapíchnuté na severní straně boudy, tedy převážně ve stínu. Ale při zimním řezu obvykle pár letorostů zapíchnu i k patě stromu (co kdyby je někdo chtěl). V pohodě vydrží do léta a severní strana 5 cm silného kmínku se nedá... celý příspěvek > |  | Uchovani roubu v lednicce, 18.1.2016 Rouby, které jsem dostal či nastříhal před Vánoci, jsem zapíchnul do země. Ty, které jsem dostal či nastříhal nyní, jsem nechal ležet vedle nich, protože do zamrzlé půdy zapíchnout nejdou. Balením máčením a strkáním roubů do lednice si jen... celý příspěvek > |  |
|  | Ceresna + visna, 13.1.2016 Je to jednoduché. Máte-li třešní i višní každého 300 litrů, vypalte to zvlášť. Je-li toho 80l dohromady, pak dohromady. K pití to bude určitě, obě chuti jsou si podobné a nijak se netlučou. |  | Dukát, 12.1.2016 To je možné. Vysokokmen prakticky z principu vylučuje výrazné přehnojení a jablka z něj jsou trvanlivější obvykle v řádu týdnů až měsíce. |  | Jak nenechat stromek zababčit?, 12.1.2016 Ano, odstranění konkurenčních výhonů (příp. průklest) u spodního patra povede k posílení růstu těch ponechaných.
|  | Nakládání a vakuování masa na uzení, 11.1.2016 A jakou výhodu to má oproti běžnému nasolení více kusů masa uložených v běžné plastové dóze s těsnícím uzávěrem? |  | Degustace Hořice, 11.1.2016 Špatný asi není, ale špičkový určitě nenaroste úplně všude.
|  | Roubovani jabloni, 11.1.2016 Můžete klidně odebrat rouby. Během převozu nijak neutrpí, i kdybyste je převážela kolem celého světa jen v kufru. |  | Nakládání a vakuování masa na uzení, 10.1.2016 Asi by to šlo, ale nezkoušel jsem. Trochu by mi vadilo, že nemůžu maso překládat a jeho stav kontrolovat čichem.
To byste jako vakuoval každý kus zvlášť?
|  | Jak zlepšit těžkou půdu?, 8.1.2016 Písek, kůra, piliny - trochu mi tam chybí dusík (prolití močůvkou, slepičinci, močovinou). Přiznám se, že takhle té záplavě žížal nerozumím. |  |
|  | Co se sadem po dědovi?, 7.1.2016 Můžete mít pravdu, já nejsem ovocnářský prognostik, je to jen můj dojem. I v minulosti byly snahy o polní pěstování jablek - superhusté výsadby odrůd plodících na jednoletém dřevě, které by se obrok sklízely strojním sežnutím. Co vím, moc se to... celý příspěvek > |  | Dukát, 7.1.2016 Neznám odrůdu, která by zklamala tolik pěstitelů jako Dukát. A přesto se o ní stále píše, přesto ji někteří zkoušejí opakovaně znovu. Proč asi? Třeba po Baumanově renetě neštěkne ani pes, přitom to není tak dávno, co patřila mezi tržní odrůdy... celý příspěvek > |  | Co se sadem po dědovi?, 7.1.2016 Já si myslím, že Honza pravdu má. Budoucnost podukčního ovocnářství vidím ve sloupových tvarech. Je to dáno jednak nízkou cenou zemědělské půdy a stále se zvyšující cenou lidské práce a pojištění rizik.. Sloupovky líp umožní použití úplné nebo... celý příspěvek > |  | Gaskoňské šarlatové, 6.1.2016 Zkuste se kouknout po tomto fóru.- příspěvků je tu spousta. Správný název zní: Gascoigneho šarlatové.
Chuť je výborná, odolnost proti chorobám malá. |  | Vzrůst - jaké výšky stromy dorostou?, 6.1.2016 Můj tip - od největšího po nejmenší:
Katinka, Haganta, Kioto, Lipno, višeň U.f., Karmína. |  |
 |
|
|
|