|
Příspěvky uživatele - 67.66
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Nůžky Felco 2, 8 (6) nebo Bahco PX-M2(3)?, 24.2.2016 Ódy na nůžky od F.? Já? Nikdy.
Rýč ano, ten mi vyhovuje. Určitě ne všichni, jinak by diskuze nebylo ta dlouhá a vlákno skončilo po 2. příspěvku. |  | Nůžky Felco 2, 8 (6) nebo Bahco PX-M2(3)?, 24.2.2016 Srovnání to možná příhodné je, ale jen trohu. V zahradě, když vystříháváte odplozené maliny či staré keře rybízu, ani při odpovídající péči se nevyvarujete střihnutí do země, do prutu znečištěného hlínou, do vodicího drátu. Tím se zahrada od kuchyně... celý příspěvek > |  |
|  | Nůžky Felco 2, 8 (6) nebo Bahco PX-M2(3)?, 24.2.2016 To se jen pár diskutujících shodlo, že Fiskars vyrábí nářadí, se kterým se dělá dobře - např. sekyrky či rýče a na druhé straně nástroje méně povedené - např. nůžky. Tedy aspoň v poměru k ceně, za kterou se prodávají. |  | Natírání kmenu vápnem, 24.2.2016 Mně na Vašich vyjádřeních, pane Hlavatý, nic nesympatického není, jen jsem se zeptal, v čem je nátěr lepší než stonásobně levnější a ekologičtější vápno. A jak vidím, nejsem sám, kdo považuje tu drahou bělobu za vítězství marketingu nad... celý příspěvek > |  | Hanita - jasná chuťová jednička mezi švestkami, 23.2.2016 Určitě dá, ale kdo by se s tím žral...
|  | Piskova puda, 22.2.2016 To máte pravdu, platí to spíš pro podnebí než půdu.. Tyto odrůdy (taky Rubín, Bohemia) lépe ocení chladnější polohu, kde je víc vláhy, lepší vybarvení, lepší skladovatelnost. Nicméně většina odrůd - z těch, co kupujeme v supermarketech prakticky... celý příspěvek > |  | Který z těchto postřiků mám použít?, 22.2.2016 Nejspíš tehdy, když tam ty mšice jsou. |  | Piskova puda, 22.2.2016 Myslím si, že jednotlivé odrůdy jabloní se v nárocích na půdu příliš neliší. Je to spíš otázka podnože. Písčitá půda sama o sobě není špatná, pokud zajistíte řádné vyhnojení statkovými hnojivy a dostatek závlahy. Polohy bych se nebál. Jabloně se... celý příspěvek > |  | Topper - senzorické zhodnocení destilátu, 22.2.2016 Pokud těch matečných stromů stejné odrůdy je více tak už nemají stejné vlastnosti (jsou to vlastně všichni sourozenci, kteří mají stejnou matku a otce, ale každé toto dítě je jiné).Tomuto já říkám klony nebo (sourozenci) totožné nové odrůdy. No a na... celý příspěvek > |  | A až Z o uzení, 22.2.2016 Rozumím. Přesto bych k vychlazemní masa před mletím radši použil lednici těmi 4 stupni (delší dobu). Maso není pivo, aby za 20 minut v mrazáku získalo v celém průřezu jednotnou teplotu těsně nad nulou.
Se zauzenými salámy a... celý příspěvek > |  |
|  | Topper - senzorické zhodnocení destilátu, 22.2.2016 Co se týká kvality je to stejné jak z pořízení kopií textu na papíře :
z originálu bude 1. kopie dobrá a následně z této 1 kopie bude 2 kopie horší atd. až další z dalších nebudou postupně čitelné.
A tak je to i s kopiemi (generacemi) u... celý příspěvek > |  | Topper - senzorické zhodnocení destilátu, 22.2.2016 Jenže v nabídce zimních oček na stránkách VŠÚO se píše Černčinská nikoli Černčická. Pak je otázkou, jestli v tom mají mluvnickou chybu nebo zda odrůda nepochází z třeba z Černčína u Bučovic. Ale jde-li o klon Domácí, s jejími klady i neduhy, je to... celý příspěvek > |  | Řez tříleté jabloně James Grieve Red, 22.2.2016 Stromek je hezký - těch ramen by nemuselo být šest, stačí čtyři. Focením dalších detailů se ale podnož nepromění. |  | Řez tříleté jabloně James Grieve Red, 22.2.2016 Slovo "prodejce" je odvozeno od slova prodávat, nikoli radit. Těžko po něm chtít, aby Vám řekl: "Mám tu výborný stromek, ale nekupujte ho, neporoste vám". Špatné pověsti se prodejci nebojí. Než stromek přestane růst, zapomenete, kde jste ho kupovala... celý příspěvek > |  | Topper - senzorické zhodnocení destilátu, 22.2.2016 Topper nemám, ani jsem ho nikdy nejedl, tak nevím. Ale četl jsem, že není dostatečně tolerantní k šarce a zraje současně s Domácí, které se chutí údajně dost podobá. Myrobalán by měla být podonož volby prakticky do všech poloh. Černčinská by... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|