Příspěvky uživatele - 67.66

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Heliodor, 29.2.2016
To by musely být Oriony dva. Jablka se od sebe přeci jen trochu liší.
Jak ořezat tuto višeň?, 29.2.2016
Terminál bych seřízl na 20cm dlouhý čípek a k němu vyvázal kodominantní výhon jako nový terminál. Za rok bych čípek odstranil.
Krvavka, 29.2.2016
Je to roub přištěpovaný na 30tiletou hrušeň.. Získat semenáč hrušně není žádný problém. Stačí vyset jadérka. Nejlépe z plané hrušky, ale není to podmínkou.
Jed Akátu, 29.2.2016
Nejde o víc jedu, akát není chřestýš. Píchnutí do kloubu (i malého) je následováno synovitidou a ta má vždy bouřlivější průběh než běžná reakce podkoží.
A až Z o uzení, 26.2.2016
Tu chuť si neumím úplně představit, může to být dobré, což o to. Jen nevím, jak dlouho bude trvanlivý výrobek obsahující cibulku,  kávu, pomerančovou šťávu, zakysanou smetanu (kilo asi naráz nesníme). Taky je dost divné, že na výrobek, který se... celý příspěvek >
Uchovani roubu v lednicce, 26.2.2016
Teď je ještě brzy?Ze stromu na strom rouby. Příliš brzy není. Ale nedržel bych se úzkostlivě metody "ze stromu na strom".  Když si rouby nařežete nyní (mohl jste i dřív, ale ještě to jde), můžete štěpovat teď, za týden, za měsíc, za dva.
Natírání kmenu vápnem, 25.2.2016
Dobre a pouzivaji komercni pestitele v sadech nejaky podobny nater? Komerční pěstitelé žádný nátěr nepoužívají, protože je to neefektivní (náklady na práci a nátěr se nevrátí).
Rezanie mladej višne, 25.2.2016
Nebral bych to ak přísně. Povrchová úprava mohla i nemusela být s herbicidem. I kdyby,...Lať splní účel stejně jako kůl. Osma to není, ale aspoň tak, mnoho lidí neuvazuje vůbec k ničemu. Husí krk se bude hodit hlavně v budoucnu, až budou kořeny... celý příspěvek >
Kvalita domacej palenky, 25.2.2016
Žádný kvas jsem nedělal jen z jedné odrůdy. Pálil jsem letos načtyřikrát a v první várce byla Katinka určitě v převaze. Mohu potvrdit, že kvalita destilátu za pozdními odrůdami nijak nezaostala.
Vidlák meruňkový, 25.2.2016
Co Vám na vidláku vadí? Můžete jeden odstranit, ale můžete ho klidně ponechat. Plodit bude taky.
Dřevo do destilátu, 24.2.2016
Nevěřím, že by nějaká přísada do slivovice přerazila nežádoucí pachutě a nepřerazila žádoucí aromata.
Natírání kmenu vápnem, 24.2.2016
Myslím, že nemáte úplně pravdu (p. Prášek). Nerozpustný je mletý vápenec. Hydrát je předhašené vápno, které se přidává přímo do malty. I hašené vápno je rozpustné jenom asi do jednoho procenta (tvoří vápennou vodu). Je-li ho víc, ve vodě se... celý příspěvek >
Nůžky Felco 2, 8 (6) nebo Bahco PX-M2(3)?, 24.2.2016
prostě pokud na to mají, proč si nepořídit něco kvalitního a neudělat si radost.. A vo vo tom to je.
Hrusne na kdouli nerostou, 24.2.2016
Já jsem dopadl podobně. Nechal jsem si poslat krásný roub Kariny ze Sempry a přirouboval ji na společný strom asi s 10 jinými odrůdami.  Zatímco odrůdy vedle mají letorosty silné jak palec, Karina se po 2 letech rozhodla růst zastavit.
Nůžky Felco 2, 8 (6) nebo Bahco PX-M2(3)?, 24.2.2016
Ty extrémy co popisujete, mohou dělat jen úplně slepí tupci. Toje možné. Akorát těch slepých tupců je nás víc.
Další diskuze:  5152535455>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika