Příspěvky uživatele - 67.66

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Konvert, 2.1.2017
keď to je vystavené stále výfukovým plynom, že to nemôže byť dobre To je mýtus 1. Výfukové plyny již neobsahují olovo, ani větší množství uhlovodíků. 2. Po silnicích 3. třídy projede pár aut za den 3. Produkční sady (např. v jižních... celý příspěvek >
Červnová, 2.1.2017
Konečně se mi podařilo tu "Červnovou" určit. Ty obrázky jsou tak typické, že to jiná odrůda v podstatě být nemůže. Koukám, že jsem se tím svým pracovním názvem docela trefil.
Konvert, 2.1.2017
Ano, to máte pravdu, existuje mnoho míst, kde by se výsadba ovocných stromů mohla realizovat, kde by nehrozilo nebezpečí motoristům a kde by dokonce z ovoce mohl být jistý užiteik, tak jako z dřevin samotných.     Má to však jistá úskalí.... celý příspěvek >
Plnicka klobas, 2.1.2017
Zkušenosti s plničkou klobás. Používám stojací, upnutou k desce stolu, objem asi 3 litry. 1. Celá plnička je kovová, slušně zpracovaná, jen trubičky na střevo jsou z plastu. Nasazují se bajonetovým způsobem, při opakovaném nasazování (umaštěnou... celý příspěvek >
Natírání kmenu vápnem, 2.1.2017
Ano, to může. I když na Nový rok těch oberačů na kmenech mnoho nebývá. Opice - to ano, té je tou dobou hodně...
Konvert, 2.1.2017
Byl byste, pane inženýre, radši, kdyby se stromy nesázely vůbec?    Nechci být falešným prorokem, ale myslím si, že doba ovocných alejí kolem cest je minulostí. Doba se mění. Koně už nejsou dopravní prostředek, povozy ani kočáry, přesto... celý příspěvek >
Brouci na smrku, 2.1.2017
Mšice polární Elatobium abietinum siberica, reinkarnovaná z kukly nosatcovy! 
Natírání kmenu vápnem, 2.1.2017
Konference byla - podle pomologie -  v Československu registrovaná r. 1954. Nepatří k odrůdám dožívajícím se dlouhého věku. V zimě může kmen stromu prasknout tepreticky: - třeskutým mrazem - bleskem (v zimě málokdy) - nárazem... celý příspěvek >
Natírání kmenu vápnem, 1.1.2017
pro host 26.110. Chápu Vaši snahu rozproudit uvadající diskuzi. Ale žádnou metrovou puklinu jste vápenným nátěrem nevyrobil. Patrně jste žádný strom nenatíral a nejspíš ani 80 let starou Konferenci nemáte..    Ale jako zkouška dobrý.
Jakou vybrat odrůdu na pálení?, 28.12.2016
Já si myslím, že ta lžínská cena za tomelovici má jenom reklamní smysl. Asi nepočítají s tím, že by ji někdo koupil, možná ji ani nemají (nebo jeden půlčík, přeci jen, co kdyby...). Ale kdo by jinak znal nějakou dír(n)u lžín a lihovar v ní?
Rozela, 28.12.2016
Zbytečně velké 😁" plody majú kratšiu skladovateľnosť (napr. Jonalordové "tekvice") To je svatá pravda. Ale myslí se tím hlavně různá skladovatelnost plodů od jedné odrůdy.  Nelze obecně říci, že drobnoplodé odrůdy lze déle skladovat.... celý příspěvek >
Jakou vybrat odrůdu na pálení?, 28.12.2016
sme pravdepodobne jediní blázni z celej bývalej ČSSR, ktorí to teraz skúšame Možno druhí - zato opravdoví -  blázni sú vo Lžíne . Každopádně tomu fandím a moc rád bych takový destilát ochutnal.
Třešeň - rouby - uchování, 28.12.2016
S poslední větou souhlasím Jsem pro jiné metody roubování.  Jinak už tu bylo všechno napsáno. Je to jen o síle roubů a včasné době nařezání. Jestliže rouby nařežete nyní a necháte je jen ležet pod stromem, v době roubování kopulací -... celý příspěvek >
Rozela, 28.12.2016
Já proti drobným plodům nic nemám. Nebo vlastně mám. Když mám očesat pár desítek stromů a naplnit pár desítek beden, každé jablko musím vzít 2x do ruky, mám na to jen víkend a chtěl bych se ještě projet na kole...(doplň si sám)... je sakra rozdíl,... celý příspěvek >
Hrušeň Dicolor, 28.12.2016
.Petra u nás nedozraje, Astra není nic moc. Erika mi neplodila. Lepší - a hlavně větší - jsou Bohemika, Amfora, Jana, Lucasova, Xenia, Elektra, Nela, Dita, Konvert... Nicméně do ledna mi nevydrží žádná, proto na ty zimní hrušky moc nesázím. Nikdy... celý příspěvek >
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika