|
Příspěvky uživatele - 28.74
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Motorová pila Oleo-mac, 4.5.2008 Pro 120.31 -
Pokud se úspěch oleomac na našem trhu měří počtem prodaných výrobků, tak to asi odpovídá - sám, jak píšu výše jsem spotřeboval 3ks. To u kvalitnější značky asi hned tak nehrozí.
Úspěchy mountfieldu nejsem schopen posoudit -... celý příspěvek > |  | Motorová pila Oleo-mac, 4.5.2008 Pro xxx.xxx.120.31 (?), 4.5.2008 15:43
Jen taková drobná poznámka k té první závadě. Když Vám nefungovalo mazání řetězu a i přesto jste pilu používal až do úplného zadření lišty, tak namístě toho prodejce bych Vám prodal ruční pilu.Je totiž... celý příspěvek > |  |
|  | Malotraktory - srovnání Vari, Dakr a Robot - máte někdo zkušenosti?, 4.5.2008 moje nejlepší zkušenost je že jsem vari prodal a koupil starší TK14. Tyhle jednonápravový hračky prostě nejsou na práci. |  | Motorová pila Oleo-mac, 4.5.2008 Moje zkušenosti s pilou Oleo:
Před 10 roky jsem si "to" taky koupil, naštěstí ne u mountfieldu. Za 4 týdny jsem spotřeboval ty pily 3 -
u první jsem zadřel řetěz na liště, po handrkování u prodejce na můj nátlak pilu rozebral a přívodní... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|