Příspěvky uživatele - 240.228

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Postřik octem - poraďte, 6.7.2017
To jo, ale u nás vždycky zase kadeřavé. U nás je životnost broskví pár let, žádná se snad nikomu v okolí nedožila 10. Takže jestli chcípne na hřebíky, či něco jiného, je celkem jedno. Proč vytáhnout? Myslím, že dva hřebíky ve stromě jsou nic, proti... celý příspěvek >
Světlušky 2017, 6.7.2017
S konvalinkou jste od sebe přes pár kopečků, že? - ano, přes Javořinu Simono, včera u vás bouřky přešly? U nás jedna malá, 5mm, ale té radosti tady, všichni sousedi ráno úsměvy na tváři... je to v těch zahrádkách hned veselejší Já už právě týden... celý příspěvek >
Postřik octem - poraďte, 6.7.2017
Také jsem neviděla a také mne to onehdá napadlo. Jen si nejsem jistá, že mechanismus u plísní v domácnosti a u plísní v rostlinách je totéž a zabere to. Myslím, že za pokus to stojí. Jen k tomu pokusu dodám: každý rok přes postřiky, mám stejně hnusně... celý příspěvek >
Je to úplný konec?, 5.7.2017
Psala jsem tehdy do jiného vlákna, ale výsledek písnu sem. Na jaře mi, stejně jako zadavateli, omrzla silně meruňka. Celkem malý stromek, asi 7letý. Následně chytla monílii, všechny koncové větvičky a některé větve bezmála metr - byly černé.... celý příspěvek >
Je tohle nějaký zvonek?, 27.6.2017
A já věděla, že něco jako iso... a zkoušela jsem isostoma(mám tam s navíc) a nenašlo a nenašlo...
Pomožte prosím s identifikací rostliny, 26.6.2017
Mě ráno na comp svítí sluníčko, moc toho nevidím, pravda, tahle má větší listy. Tak že by nějaký druh arborescens?
Pomožte prosím s identifikací rostliny, 26.6.2017
Hortenzie, nejspíš řapíkatá(hydrangea petiolaris)
Hrušen neprospíva - poraďte, 26.6.2017
Samozřejmě řezat v zimě, nenapadlo mne, že by někdo mohl myslet teď. Prostě každý, kdy je jeho doba.
Škůdci na libečku, 26.6.2017
Přesně tak, rez. Životnost o něco prodloužíte, když zavčas vylomíte květy - hned jak vyženou.
Hrušen neprospíva - poraďte, 25.6.2017
Řekla bych: udělejte opatření, co vám tu různě radí a vydržte. Měli jsme prakticky stejně vypadající hrušeň se stejnými problémy. Co všechno bylo na vině, jsme vlastně ani nerozklíčovali a už uvažovali o vykopání. Po třech letech jsem se naštvala... celý příspěvek >
Děcka, aneb prázdniny na krku, 23.6.2017
Když jsem viděla nadpis, tak jsem se musela usmát: šmarjá, nechtějte po mě, abych vám hlídala děti! Sousedům hlídám ráda pejsky, když odjedou na dovolenou, ale děti to ne, nehlídala bych ani vlastní neteř. Co se zahrady týče, často od mámy slyším:... celý příspěvek >
Co chybí dubu?, 21.6.2017
Ano,,,arboretum" je naše. Díky muži, jsem si mohla splnit sen z dětsví, mít krásnou zahradu(ne jen humno, jak je tady na vesnici běžné) V jedné podobné, jsem díky naší zlaté sousedce vyrůstala. Muž k tomu žádný vztah neměl, ale chytlo ho to naplno...... celý příspěvek >
Co chybí dubu?, 20.6.2017
Ha... co mám zjistit očicháním? Ne, nezkusili, s mužem bojuju o každou větev. Habry nám hodily větve už tak dolů, že se pod nima po chodníku nedalo už projít. To bylo řevu, že jsem je řízla. Dub je krásný a nezavazí, velkou větev taky nedám. Já jsem... celý příspěvek >
Světlušky 2017, 20.6.2017
Asi vás pane Josefe zklamu, ale u nás skoro nicBude to nejspíš, jak jsem předpokládala... světlušky asi uschly Nejspíš ke svému rozmnožování potřebují i nějaké to vlhko, což u nás už nebylo asi 4 roky. Dneska jsem i obešla kus vesniceb a jediná... celý příspěvek >
Co chybí dubu?, 20.6.2017
Jak s tím hnojením, nikdo neví?
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika