|
Příspěvky uživatele - 240.228
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Co je to za plevel a jak ho zničit?, 15.9.2017 Ano laskavec. Já si ho asi navezla s hnojem, mám ho plnou zeleninovou zahradu. Samozřejmě vím - vytrhat, než se vysemení... jenže to kolikrát není v lidských silách Vytrhala jsem, za týden tam bylo dalších tisíc semenáčků všude v zelenině |  | Co je to za Ozdobnici miscantus sinensis?, 14.9.2017 Asi tak, jak píšete. Všichni si tipnem, ale s jistotou to asi nikdo neurčí... |  |
|  | Choroba japonského javoru - asi houba na kůře, 14.9.2017 Řeknu, co jsem udělala já, bohužel na javor to asi není přenosné. Na štědřenci se mi udělala houba a pořádná, mnohem víc, než ta vaše, ale jiná, nějaká bílá. Já ji oškrábala ocelovým kartáčem a celý kmen namatlala hustým vápeným mlékem. Jenže... celý příspěvek > |  | Žádost o určení motýlů, 11.9.2017 Ty komule... ano, přišla jsem už nejmíň o 10keřů. Kromě té nejtemější modré, jsem měla všechny barvy, po 5-6ks. Z každého původního keře(barvy) mi zůstaly tak dva keře, z té nejčervenější poslední kus. Žluté jsem sadila s tím, že jsou náchylnější a... celý příspěvek > |  | Žádost o určení motýlů, 10.9.2017  Oťasů obojího druhu, k nám létají doslova hejna. Ano, na komule(původně mám asi 20keřů(pořád odumírají a musím množit nové) ale hlavně ke studni na vodu, respective ke psí misce. Když pouštím do misky studenou a nechám volně odtékat na pískovcové... celý příspěvek > |  | Žádost o určení motýlů, 10.9.2017  Já nedám detailní, neb je to foceno starým mobilem. Kdysi před 7.lety jsem plela a něco mne pošimralo na noze. Tak jsem vyfotila Teď jsem si na tu fotku vzpomněla |  | Realizace skalky, 10.9.2017 Chlapi paráda, hezky jste to udělalijen když si představím to moře práce za tím... tak se mi ježí všechny chlupy Miku, k domu opravdu sedíAť vám oběma to veledílo, dělá jen a jen radost |  | Žádost o určení motýlů, 10.9.2017 Málokdo používá celé kudlanka nábožná, např.u mne je to jen kudlajzNikdy neřeknu: jéé kudlanko, pozor ať tě nezašlápnu, ale vždycky jen kudlajz Je fascinující, mně přijde až roztomilá s těma sepnutýma ručkama Slovenská modlivka je výstižnější Když... celý příspěvek > |  | Žádost o určení motýlů, 9.9.2017 U nás se letos snad upekly i ty kudlanky našla jsem jen jednu a ještě ne venku, ale v jídelně na zácloně... asi se přišla schovat před tím horkem(před 14dny) Musela jsem ji vyšoupnout ven, protože mi každoročně naklade někde na rám okna kokon a mě se... celý příspěvek > |  | Brambory z Vysočiny, 9.9.2017 Díky za info Takže kdyby byl, jak se u nás říká: erteplového hladu nebude... takže kdyby přeci jen byl erteplový hlad Vysočina to jistí |  |
|  | Brambory z Vysočiny, 9.9.2017 Brambory z Vysočiny jsou u nás pojem. Pokud je špatný rok, neurodí se, brambory hnijou a brantovatí, vždycky se řekne, no tak se holt dovezou brambory z Vysočiny... U nás strašné sucho a přesto, že jsem je v zahradě na políčku mohla zalít jen... celý příspěvek > |  | Juka (nejspíš) - žloutnutí listů, 8.9.2017 Tak ta to má za sebou Ještě můžete zkusit vytáhnout z květináče a zjistit, jestli je uhnilá už od kořenů. Pokud ne(což bych se ale divila) přesadit do nové hlíny, menšího květináče a uříznozut jí vadný vršek až pod poslední listy. Mohla by obrašit, i... celý příspěvek > |  | Otravné žáby, 8.9.2017 Tak za jedno doufám, že dospělý člověk pozná rosničku a za druhé není snad tak složité, pokud to nevím, najít si, že rosnička je hmyzožravec. Co vám na té révě jako má dělat? Maximálně tam žere pavouky... |  | Keřík na zahradě... zná to někdo?, 7.9.2017 No a taky to není keřík, ale jednoletá kytka |  | Název květiny, 7.9.2017 Musíte si nařízkovat, aby jste měla sazeničky na příští rok. ta ve skalce zmrzne, stejně jako ty muškáty vedle. Pro mne teda spíše karikatura skalky |  |
 |
|
|
|