Příspěvky uživatele - 119.125

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vzlínání vody z jezírka přes okraj skrz rohož, 5.5.2008
Díky za reakce. Ta vlhkost mi snad ani nevadí, jak bylo uvedeno výše, lze ji využít pro osázení rostlinami, které si v takové půdě lebedí. Zatím však nemám zkušenosti, zda se ten efekt nějak samoreguluje (zda po určitém nasycení ustane a pak se již... celý příspěvek >
Vzlínání vody z jezírka přes okraj skrz rohož, 4.5.2008
Jednu část jezírka mám celkem strmou a bahenní zónu mám v tom místě poměrně úzkou. Kačírek i větší kameny mi neustále sjížděly do hlubin... Napadlo mě aplikovat kokosovou rohož. Ta by jednak sloužila rostlinám na příkré stěně co by opora, zároveň by... celý příspěvek >
Jak správně pěstovat rostliny v jezírku, poraďte prosím, 11.4.2008
Chtěl jsem mít jezírko jako takový biotop bez ryb i čerpadla/filtrace, ale vidím, že je zde dost důležitý výběr těch vhodných rostlin. Jak takový ďáblík nebo vachta, porostou jen tak mezi oblázky? Mám ty rostliny zatím v kontejneru s hlínou, to bych... celý příspěvek >
Hloubka kyselé vrstvy pro vřesoviště, 6.4.2008
Rád bych na kousku zahrady zřídil malé vřesoviště. Půda je zde alkalická a tak ji v požadovaném rozsahu vykopu a nahradím směsí rašeliny a písku. Zajímalo by mne však, do jaké hloubky je to ještě účelné v případě vřesu, vřesovců či čilimníku.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika