|
Prosím doporučte odrůdu révy do skleníku, 20.4.2018 Děkuji všem za reakci. |
 |
Prosím doporučte odrůdu révy do skleníku, 14.4.2018 Prosím mohl by někdo doporučit odrůdu révy do skleníku? Konzumenti budou především malé děti. Skleník je 6 x 3m Jižní Čechy, nadmořská výška 400 m. Někde jsem četla doporučení na Muscat of Alexandia - ale nevím a pak tuto odrůdu asi ani... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Mráz, 21.4.2017 Jižní Čechy - Vodňansko. -2.6. Mám napojený skleník na elektřinu - takže tam byla ochrana jednoduchá, záhonky byly překryté. Co jsem viděla cestou na zahradku meruňku a magnolie - tak to bylo špatné. Nicméně mám v plánu koupit datalogger... celý příspěvek > |
 |
Začátečník v novém skleníku - papriky, okurky, 18.4.2017 Ok - upravím počet. Ale něco do toho skleníku dát musím... Předpokládám, že toho také dost rozdám. |
 |
Začátečník v novém skleníku - papriky, okurky, 18.4.2017 Děkuji moc za rady a za čas. Rajčata stále zvažuji, zda je vůbec do skleníku dávat. No možná Thomatoberry a Sweet aperitif - tam pár rostlin dám. A připomenutí správného sponu není od věci. Mám sklon to zahustit. |
 |
Kdy papriky do skleníku, 18.4.2017 Rostliny bych nepřesazovala - nicméně chápu, že při této předpovědi, člověka napadá lecos - použila bych textilii (tu Vy máte) v kombinaci se svíčkou, ventilátorem či žehličkou u těch dnů kde je nejhorší předpověď. Datalogger by byl výborný, jak píše... celý příspěvek > |
 |
Začátečník v novém skleníku - papriky, okurky, 17.4.2017  Skleník jsem si přála dlouho a konečně mi ho manžel koncem března uvedl do provozu. Jenže musím přiznat, že nemám jasno s pěstováním paprik, okurek, rajčat..Skleník je dlouhý 6 metrů, šířka 3 m. Šířka záhonu je kolem 1.1 m. Myslela jsem, že vysadím... celý příspěvek > |
 |
Co to je?, 16.6.2016 Moc děkuji za info. Igor |
 |
Co to je?, 16.6.2016  ještě jiná fotka |
 |
Co to je?, 16.6.2016  další |
 |
|
 |
Co to je?, 16.6.2016  další foto |
 |
Co to je?, 16.6.2016  ještě další fotky |
 |
Co to je?, 16.6.2016  Neví někdo prosím co je to za keř? |
 |
Cider - výroba, 6.5.2015  To je zrovna asi nejhorší cider momentálně v ČR dostupný. Existují i domácí výrobci cideru – jabčáku. Zkuste si je vyhledat na internetu, například F.H.Prager, Rossbach Cider, Magnetic Apple, Pan Jablíčko atd. Vyrábějí kvalitnější a chutnější cidery... celý příspěvek > |
 |