Příspěvky uživatele - 203.234

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Mráz, 18.4.2017
Pouhé omotání netkankou nebo igelitem způsobí víc škody než užitku-vlastní zkušenost.V místě dotyku textilie s výhonem vinne révy vše spáleno.Zajímavé bylo, že výhony které byli díky odfouknutí netkané textilie odkryté přežili.Musel by se nad... celý příspěvek >
BIO ochrana revy, 14.4.2017
Odzkoušel jsem několik bio přípravku jak na révě tak i na zelenině a učinost takřka nulová.Pokud bude počasí vhodné pro padli tak se bez chemie neobejdete.Při suchem počasí budou uživatelé bio postřiku tvrdit jak to skvěle funguje, ale výsledek by... celý příspěvek >
Stiga Estate 3084 H, 15.3.2017
Prokluzuje mi řemen od motoru k hydrostatické převodovce.Nevite někdo jestli jde přišponovat nebo se musí vyměnit.Ja jsem žádnou napinaci kladku nebo cokoli jineho nenašel.Díky za radu.
Posouzení kvality zakoupených stromků, 3.11.2016 Obsahuje fotku
Tyto stromky jsem koupil přes zasilkovou službu na internetu, dle prodejce je stromek nalevo-broskev zcela v pořádku a naprosto životaschopný.Prosím o váš názor.
Čím budete ošetřovat vinnou révu v příštím roce, 19.10.2016
Sledujte Galati.sk vše popsano dle ročních období.
Co Vaše réva 2016, 22.9.2016
Kdybych neměl 100 sáčků od Bredika, tak nesklidim vůbec nic.Nezakryté hrozny vosy a hlavně sršně sežraly komplet, dokonce několik sáčků prokousaly.
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika