|
Napadená hrušeň, 17.6.2008 Dobrý den,
nejsem nijak odborný pěstitel, proto Vás chci poprosit o radu. Hrušeň mi napadla nějaká nemoc a nevím co s tím. Hrušeň je malá vysázená letos na jaře. Přesnou drudu neznám, ale v zahradnictví jsem žádal nějakou "máslovku" když jsem ji... celý příspěvek > |
 |
Vysychání živého plotu, 5.5.2008 Poradíme se s manželkou a neco pěkného vybereme. (Já nemám smysl pro krásu :-))
Děkuji |
 |
|
 |
Vysychání živého plotu, 4.5.2008 Děkuji za radu.
Opravdu ten stříbrný smrk roste pěkně, ale taky na místě kde byl ten keř, uschnul. Ten jsem zespodu ořezal a doufal že orazí. To jsem ještě nevěděl že smrk už dole nedoroste. I srmky v živém plotu rostou pěkně a obráží. V horní části... celý příspěvek > |
 |
Vysychání živého plotu, 3.5.2008 Já bohužel neměl na výběr. Koupili jsme domek už s živým plotem. Živý plot máme okolo části pozemku 1/2 thuje a 1/2 smrk. Thuje jsou v pohodě a dokonce se stejnýmproblémem si poradily a začaly dorůstat i v místech kde jsem to musel vystřihat.
Jediné... celý příspěvek > |
 |
Vysychání živého plotu, 3.5.2008 Dobrý den,
před živým plotem ze smrku (přesnější název neznám) jsem měl keř který "okrádal" živý plot o sluníčko. Výsledek je vidět tady www.mamto.kvalitne.cz/suche.jpg
Poraďte prosím co s tím, aby se co nejrychleji obnovily uchlé větve.... celý příspěvek > |
 |
posekanou trávu do sudu?, 14.8.2007 Až do přečtení tyhle diskuze jsem vozil trávu na sběrný dbůr. Nápad se sudem se mi docela zamlouvá. Někde v jiné diskuzi jsem se ale dočet, že kompost je nutné 1-4 x měsíčně promíchat. Jak se do dá udělat u sudu ktrý bych měl cca ze 2/3 zaplněn? |
 |