Příspěvky uživatele - 164.53

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vysetí nové trávy, 2.6.2008
round-up: behem 14 dni znici vsechno... pak zkultivovat pozemek: pluh, kultivátor, rýč - (podle velikosti). Poté zarovnání pozemku, válcování, lehké zkypření, válcování, a zalevat a zalévat...
Stačí Rider?, 7.5.2008
mám rider 13 AWD od HU. Zapomeňte na traktor... Nedá se to srovnávat. Pokud budete sekat cca kazdých 14dnů není problém mulčování. Pokud máte potřebu sbírat, tak se dá sehnat za cca 8k Kč sběrací vozík (ideální na listí, ale zvládá super i trávu).... celý příspěvek >
Husqwarna rider 13 AWD, 7.5.2008
Mám tenhle rider 2 měsíce. Musím říct, že se to nedá naprosto srovnat s traktorem... Manevrovatelnost je absolutni, a díky tomu že jenom mulčuje tak s tímhle motorem zvláda vklidu i slusný svah... Pokud si ho můžete dovolit, tak neváhejte. Bohužel je... celý příspěvek >
traktor na svahu, 4.5.2008
Zdravím, již dva měsíce řeším problém jaký traktor pro sekaní trávy koupit na pozemek cca 3000m2 který je částečně ve svahu. Pokud se na toto téma bavím s prodejcem tak by mi určitě stačil jakýkoliv traktor který bych byl ochoten koupit. Jsem... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika