|
Příspěvky uživatele - 181.119
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Množení Meruzalky, 15.2.2018 Poradíte mi, viz. předchozí zpráva. |  | Mohu roubovat třešeň, 24.1.2018 Dobrý den,
rád bych zkusil naroubovat třešeň.
Poradíte mi, kdy je nejvhodnější doba? Mohu roubovat již nyní?
Děkuji |  |
|  | Kdy řízkovat meruzalku, 9.1.2018 Chci si vypěstovat podnož meruzalky pro budoucí roubování angreštů.
Nevím, jak pruty podnože vypěstovat? Zda-li z řízků či jinak? |  | Jak daleko od sebe sázet stromky?, 12.4.2017 Dobrý den,
rád bych si na své zahradě vysázel několik ovocných strmů.
Zakoupil jsem tři stromky jabloně (letní, podzimní a zimní) dále blumu a ořech.
Poradíte mi, jak daleko sázet stromky od sebe a jak daleko od plotu, aby koruny stromů... celý příspěvek > |  | Jak sázet stromky, 26.4.2016 Dobrý den,
jak daleko od sebe mám zasadit malé stromky borovice?Děkuji |  | Jeřáb černý - okus, 31.3.2016 Dobrý den,
pořídil jsem si jeřáb černý.
Nyní jsem jej zasadil a řeším, zda mámkeř ochránit před okusem divoké zvěře.
Okusují srnky jeřáb černý?
|  | Přesazování vrby v době květu, 16.2.2016 Dobrý den,
mohu přesahovat vrbu, i když v současné době již kvete (kočičky)?
Děkuji za odpověď |  | Kaštan - okus divokou zvěří, 16.10.2015 Nikdo nemá zkušenost? |  | Jaký ovocný strom na severní stranu, 15.10.2015 Dobrý den,
mám zahradu na severní straně celkem strmé stráně.
Doporučte mi ovocný strom, který by zde bez problémů rost a plodil?
Děkuji |  | Řízkování vrby jívy, 20.2.2015 Dobrý den,
jak množitvrbu jívu? Dočetl jsem se, že nejlépe pomocí řízků, ale nevím, kdy je vhodná doba na množení řízky?
Děkuji |  |
|  | Akát - množen, 20.2.2015 Dobrý den,
jak nejlépe namnožím trnovník akát?
děkuji |  | Roubování plané hrušně, 12.2.2015 Děkuji za odpověď.
Něco jsem si nastudoval na Internetu.
PoOslední věc, která mě zajímá... jak a kde skladujete rouby?
Děkuji |  |
 |
|
|
|