Příspěvky uživatele - 32.17

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Prosím o identifikaci, 27.6.2017 Obsahuje fotku
Vyrostlo to ze semínka made in China. Už ani nevím jestli to měla být orchidej, hlíva ústřičná nebo něco jiného. Rostlina je asi 50cm vysoká, drobné květy jsou mírně nafialovělé. Po odkvětu se mi zdá, že ze stonku na kterém byl květ se tvoří lusk.... celý příspěvek >
Co je to II?, 12.4.2017 Obsahuje fotku
Objednal jsem si mycelium hlívy ústřičné a došly nějaká semínka, ty jsem zasadil a vyrostlo toto.Když se to rozdrtí voní to po mátě(+-).Nevíte za co se mi ta hlíva vlastně převlékla?
Co je to?, 11.4.2017 Obsahuje fotku
Omlouvám se ale větší kvalitu ze svého zařízení asi nedostanu.Tato rostlina vzešla z těchto dvou možných semen, bohužel jsem si nepoznačil které semínko patří konkretně této rostlině.
Co je to 2?, 10.4.2017 Obsahuje fotku
Objednal jsem si od soudruhů z Číny sadbu hlívy ústřičné.Ihned po otevření balíčku mi bylo jasné, že někde udělali chybu.Byla tam nějaká semínka, tyto jsem tedy zasadil jen ze zvědavosti a vyrostlo" to" na fotu.Když se listy rozemnou mezi prsty,... celý příspěvek >
Co je to?, 10.4.2017 Obsahuje fotku
Máte prosím někdo ponětí co mi vyrostlo ze semena deklarovaného jako Phalaenopsis?Dodávka made in China.
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika