|
Příspěvky uživatele - 9.135
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Doporučte zahradnický substrát pro předpěstování rajčat a paprik, 25.1.2018 Jenže je tu psáno, že rajčata někdy zajdou, i když to řeřichu "nevezme". Takže jsme zase v troubě. |  | Doporučte zahradnický substrát pro předpěstování rajčat a paprik, 25.1.2018 Já tedy nevidím souvislost kvality substrátu a časného-předčasného výsevu. V dobrém budou klíčit dobře, ve špatném špatně ať je to kdykoliv. Pokud chci zjistit klíčivost (nebo kvalitu substrátu), říká se tomu zkouška klíčivosti.
|  |
|  | Doporučte zahradnický substrát pro předpěstování rajčat a paprik, 25.1.2018 "Já neříkám tak ani tak, ale na moje slova dojde!". Oprásek jsem si udělal, PzH má pravdu. (Polibek smrti?) |  | Jaký nůž na roubování?, 24.1.2018 Mimochodem vlastním několik břitev
To máte velký zásluhy. Kdybych měl popsat, kolik čeho já vlastním, psal bych opravdu hoooodně dlouho. Akorát že to co vlastním za moc nestojí. |  | Doporučte zahradnický substrát pro předpěstování rajčat a paprik, 24.1.2018 Já se v tom nějak ztrácím, Začínáme se dvěma, A, B a končíme s A, B,C.
|  | Doporučte zahradnický substrát pro předpěstování rajčat a paprik, 23.1.2018 Dlouhou dobu jsem používal výsevní substát Agro CS, měl dobrou strukturu, bylo v něm mimo rašeliny i trochu písku. Absolutně žádné problémy. Loni jsem ho tady nesehnal, koupil jsem cosi hyper a je to balík smetí. Termín se mi blíží. Zalévám... celý příspěvek > |  | Jahody hnojivo, 22.1.2018 Nejvíce pohyblivý je Dusík.
A jak je na tom Hliník? |  | Phaleonopsis - uschl stonek, 21.1.2018 Kytka se rozhodla, že už ho nepotřebuje, s tím druhým zatím není rozhodnutá. |  | Phaleonopsis - uschl stonek, 20.1.2018 Já bych ještě počkal až uschne i ten druhý a pak to vyhodil. Květní stonek Ph. po odkvětu obvykle uschne, ale někdy i znovu zakvete. Je to tak 50/50. |  | Rajčatový hokus pokus - průběh, 18.1.2018 Ale myslím si, že březnový výsev rajčat na výsadbu ven po 15.5. se obejde bez přisvětlování
"Hlavně nemyslet!" Říkal Luciper v pohádce. Na to jste nemusel zakládat hokus, o tom se běžně ví. Stačí si tu něco přečíst. Zajímavé je v té souvislosti,... celý příspěvek > |  |
|  | Rajčatový hokus pokus - průběh, 16.1.2018 30.12. vlákno Rajčata 20118: PP, prokrýlepána, kdo vám řekl, že se pokus nepovedl a že tudy cesta nevede? Viděl jste snímky mých rajčat? Já mám naopak pocit, že jsem docela úspěšný,
Dnes 16.1: I tak si za sebe dovolím tvrdit, že v mých podmínkách... celý příspěvek > |  | Pochlubte se jak vám kvetou Orchideje, 14.1.2018  Takto |  | Bříza, 12.1.2018 No já nevím kdyby chtěl změnu na les, měl by sázet podle plánu od hajnýho, ne? |  | Jak zapestovat tuto rostlinu revy?, 11.1.2018 Je mi líto... Takovej výhonek je vám líto? Zjara tam naroste tucet dalších. Kdyby to mělo 5 cm průměr, je možná důvod váhat, ale toto? |  | Myslíte, že už byla vyšlechtěná taková hrušeň?, 11.1.2018 Thuje rez nepřenášejí. Přenášejí ji JEN jalovce. Buď to nejsou tůje, nebo je něco jinak. |  |
 |
|
|
|