Příspěvky uživatele - 205.204

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Postrekovac alebo rosic, 26.1.2017
Postrekovac je bohuzial nepouzitelny - osetrenie nim trva radovo hodiny, a ten cas nemam. Rosic chcem len a len kvoli rychlosti osetrenia. Predajca stihl ma ubezpecoval ze sr 450 do vysky 4-5 m dosiahne bez problemov, problem by mal len model 200,... celý příspěvek >
Postrekovac alebo rosic, 25.1.2017
Vedeli by Ste prosim upresnit ake to ma nasledky pri pouzivani - napr. mensi vertikalny dosah? Ja to planujem len do mojej 10 arovej zahrady. Stroj bude pouzivany kratko, ale casto (aplikacia kontaktnych bio-pripravkov, vyzadujucich dokonale pokrytie... celý příspěvek >
Postrekovac alebo rosic, 25.1.2017
Zdravim. Nemate niekto skusenosti s rosicom stihl sr 450? Vo februari bude v akcii za 450 eur, no na americkych forach sa o nom objavuju dost rozporuplne skusenosti. Vraj je to v sucasnosti nejaka horsia kvalita - napr. tecie kde nema. To by aj... celý příspěvek >
Papriky pro 2017, 16.1.2017
Ja ich meliem na kavomlynceku ktory je sucastou stareho robotu eta 022. Neda sa toho naraz spravit vela, ale na priebeznu spotrebu to bohato staci.
Výsledky organoleptického hodnocení jablek Lysice 2016, 18.12.2016
Na zaklade akej skaly sa hodnoti napr. kyslost? Viac bodov je kyslejsi, ci menej kysly? Resp., je niekde popisana pouzita metodika hodnotenia? Skoda ze tam nezaradili opál, rád by som vedel ci je výrazne sladší než iné odrody. Hľadám sladké jablká... celý příspěvek >
Sušené švestky ztratily sladkost, 17.12.2016
Problem bude urcite v tom, ze boli v papierovom vrecku. Susene potraviny sa musia skladovat v hermeticky uzavretych obaloch, napr. sklenenych zavarovacich poharoch. Ked uz nie kvoli vlhkosti, tak aj proti pripadnym skodcom, mysiam. Miestnost bola... celý příspěvek >
Podzimní termín výsadby broskvoní, 12.12.2016
podla mna netreba zastrihovat korunku, staci cely stromcek zabalit to nejakeho kartonu alebo tak nejak. Len kvoli udrzaniu vlhkosti. Susedovi som par rokov dozadu korunku na jesen po vysadbe zastrihol, stromceky v pohode prezimovali, akurat sa o ne... celý příspěvek >
Sabinovská, 9.12.2016
To snad nie... Riadit sa maketingovymi info priamo u predajcu, navyse v Plantexe... Ludia, rozmyslajte trochu. Predajca tam napise hocico len aby predal - od rezistencie na sarku ci moniliu az po delikatnu chut najvyssich standardov. Seriozne... celý příspěvek >
Jesenno - zimné práce, 6.12.2016
Tak ta zalievka ma aj ten efekt, ze poda umozni pode dolahnut na korene. Ja mam tazku ilovitu podu a nemam dobre skusenosti s tym, ked sa pri vysadbe uslape. Radsej iba mierne rukami pritlacim aby som fixoval polohu ale neuslapvam, len zalejem.
Jofela, 1.12.2016
Pestuju iste veci aj na myrobalane. Asi skor okrajovo, mozno skor na objednavku pre nejakych priekupnikov alebo priamo do sadov, a prebytky po vytriedeni predavaju u seba. Nezvyknu to ale uvadzat v ofic cennikoch, maju to len na predajni. Minule tam... celý příspěvek >
Biologická ochrana rajčat proti plísni, 1.12.2016
Ja teda uz dlhsie skusam bikarbonat draselny (vitisan) na jabloniach proti chrastavitosti a nemam vyznamne skody, pritom ide o nachylne odrody Golden Delicious, Fuji, Granny Smith, hoci musim uznat, ze mam vyhodu suchsej oblasti. Rozne polyverza a... celý příspěvek >
Jofela, 1.12.2016
Laicka uvaha - kedze jofela sa vyznacuje hypersenzitivnou reakciou na sarku, mal som za to, ze po nastepeni na infikovany podpnik sa ocko/vrubel nema sancu ujmut, kedze pletiva jofely na styku s podpnikom sa infikuju a nasledne odumru. Rovnako by mal... celý příspěvek >
Náhrada kupovanej rašeliny pre čučoriedky, 30.11.2016
na najblizsej pile nakupit smrekove piliny, rok dva nechat kompostovat s pravidelnym pridavkom siranu amonneho a mozete sadit. Ci to bude velmi lacnejsie neviem povedat, rozhodne pracnejsie a dlhsie to bude trvat.
Broskvová sezóna 2011, 24.11.2016
Odporucam Symphoniu. Royal Gem je etraktivny hlavne nacervenalou duzinou a dlho drzi v tvrdom stave, vylsachetny pre markety, rozhodne neurazi ale inak ani nevynika, akurat je citlivy na jarne mrazy (ako vsetky zaiger broskyne). Na Vasom mieste by... celý příspěvek >
Úplné zničenie plevele - názor, 14.11.2016
S tou textiliou si nepomozete - aj keby bola cela v kuse a casom sa nepotrhala, tak to voci tym nahnusnejsim burinam nebude mat az taky efekt ako vytrhanie korenov. Navyse taky pyr ju prerazi. A pokial Vam ide o chemiu v zahrade - skuste si zistit,... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika