|
Příspěvky uživatele - 216.241
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Papriky žloutnutí listu, 21.9.2016 Múže to být i nějaký druh plísně, mám jí na chili, přelezla mi tam z rajčat, chce to větrat. U growerů seženete i "tekutý žížali",ale je to jen na začátek růstu takže spíš "N". Podle mě všechny hnojiva mají vyvážený a kompletní složení, není nutné to... celý příspěvek > | | Asimina Triloba, 9.9.2016 A jak se vypořádáváte s tímto:
Wiki:"Semena jsou jedovatá, ale oplodí je v malém množství jedlé." | |
| | Poličky do udírny, 8.9.2016 Tak jsem sehnal tahokov.
| | Poličky do udírny, 26.8.2016 Jistě tomu rozumím. Udělal jsem kombinaci sušení, studený, teplý uzení tak potřebuji jemný věci třeba ryby, sýry uložit na plochu - síto, rošt,pletivo apod. | | Plísen bramborová na rajčatech 2016, 21.8.2016 zkuste rychle ten acrobat. | | Plísen bramborová na rajčatech 2016, 7.8.2016 Odvaha není potřeba stačí vlastní zkušenost. Mám úplně to samý. | | Sháním grilovací rošt do zahradního krbu, 3.8.2016 Nerez především odolává vyšším teplotám, některé druhy až 1200°C a potom vzhled/čistota očistíte a je jak nový.
Dejte si do gůglu žáruvzdorné oceli a uvidíte. | |
|
|
|
|