Příspěvky uživatele - 194.74

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Odruda Wangenheimova, 30.10.2017 Obsahuje fotku
Já mám několik stromů Wangenheimovy švestky na Opavsku a letos byla úroda jen tam kde neprošel silný květnový mráz. Na 3 stromech pod kopcem se prohýbaly větve, na kopci měl jeden strom jen obsypané spodní patro a dva měly jen kolem 40 kg švestek,... celý příspěvek >
Slepice a mravenci, 5.4.2017
Já mám u slepic 4 stromky. A to jednu hrušeň a Jabloň a pak dvě broskve. Jediný problém je, že když se u broskve nějaká větev prohne níž pod tíži plodů tak slepice to okamžitě zezobají. Jinak stromy u slepic dlouhodobě prospívají to velmi dobře.... celý příspěvek >
Obaleč švestkový - 1. generace, 17.8.2016
Gabrovské jsou na pozdní jarní mrazy citlivější než ostatní odrůdy v mém sadu. Letos na obou stromech asi 10 švestek dohromady a sousedé na tom nejsou líp. Přitom Stanley, Jojo, Wagenheimova, domácí velkoplodá mají švestek dost. Stejně tak dopasl sad... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika