|
Jakou sekačku do členitého terénu 500m čverečních, 1.2.2021 Briggs už není co býval. Amerika prý uvalila embargo na vývoz tvrdokovu, proto se už originální motory Briggs nevyvážení a všechno je licence made in china. Tím nechci říct, že jsou špatně, ale na proslulou kvalitu starých Briggsů nedosáhnou. Jenže... celý příspěvek > |
 |
Aku plotostřih, 1.2.2021 Mám akumulátorový plotostřih hecht 6020 už dva roky. Je napájený 20V baterkou, docela jsem se bál, že výkon nebude nic moc. Pravidelně s ním stříhám plot z vrbiček. Výkon sice není takový, jako u elektrického, ale větve střihá spolehlivě.... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Aku sekačka s pojezdem, 22.1.2019 Pokud travní frézou myslíte provzdušnovač, tak ji má už dva roky Hecht |
 |
Postrekovac pre zenu, 12.5.2018 Nezapomněl jsem to okomentovat. Bud jsem to nenapsal dostatečně porozumitelně a nebo nečtete důsledně co píši. Tedy nabídka je jedna věc a fyzický prodej věc druhá. Pro vyjasnění již dnes můžete složit zálohu na auto, které bude v prodeji za rok a... celý příspěvek > |
 |
Postrekovac pre zenu, 12.5.2018 Tohle dokazuje, že už jste jednou lhal a neomluvil se a nedal žádný dukaz na své tvrzení. Měl jste tam dvě otázky, na které jste neodpověděl. Spíš si škodíte, než abyste si pomohl. Opět jste se dopracoval k tomu samému. Já mohu doložit fotografie... celý příspěvek > |
 |
Postrekovac pre zenu, 12.5.2018 Za blba jsou tu jiní co accu postřikovač Hecht nevlastní loví informace na internetu a lžou. Od počátku: accu postřikovače nemají dobíjení, ale nabíječky tedy panu Vysloužilovi se nemohlo rozbít dobíjení. Accu postřikovače Hecht se začali prodávat v... celý příspěvek > |
 |
Postrekovac pre zenu, 11.5.2018 Nabídka je jedna věc a fyzický prodej je věc druhá. ŽÁDNÝ ACCU POSTŘIKOVAČ HECHT SE PŘED ČERVNEM 2017 NEPRODÁVAL. Dá se to jednoduše ověřit na stránkách Hechtu. Že umíte s internetem neznamená, že máte pravdu. Já vyhledávat ani měnit IP adresu neumím... celý příspěvek > |
 |
Postrekovac pre zenu, 11.5.2018 Já jen tvrdím, že lžete, že žádný accu postřikovač Hecht se před červnem 2017 neprodával |
 |
Postrekovac pre zenu, 11.5.2018 Omlouvám se za komolení jména. To, že jste před 4 roky lhal o Acu postřikovači Hecht neznamená, že máte pravdu. Prosím doložte jaký akumulátorový postřikovač Hecht se před 4 roky prodával. Tedy ideálně typ - model. Ono se to lehce u Hechtu oveří. Do... celý příspěvek > |
 |
Postrekovac pre zenu, 11.5.2018 Pane Vyskočile Vy jste baron Prášil. Vlastnil jste accu postřikovač Hecht a to podle Vás 2 roky, pak odešlo dobíjení, které na postřikovači není, je tam nabíječka jako na mobil a první postřikovače accu Hecht se začali prodávat v červnu toku 2017... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Olej ve vzduchovem filtru - sekacka Hecht 546, 7.5.2018 Souhlasím. Tu sekačku někdo převrátil. Je nutný nový vzduchový fitr a po nastartování nechat tzv. vykouřit. I když lepší by bylo dostal olej i od ventilu ale to doma neuděláte. |
 |
Sekačka Hurricane XC 35, 4.4.2018 Obchodní označení Hurricane používá a používalo více značek. Podle mne máte sekačku od firmy Asgatech, která již v EU neexistuje. Myslím že toto označení nyní používá Bauhaus. Podle mne máte 4T motor, protože poslední 2T sekačky byly na... celý příspěvek > |
 |
Aku postřikovač, 16.6.2017 Zákony v ČR i SK jsou prakticky stejné a každý se může jednoduchým dozatem přesvědčit zda se u celní nomeklatury píše země původu. To samé se děje při vypisování Intrastatu jen je to jednodušší.
Já se trapný narodil:-))) Vy tady lžete a... celý příspěvek > |
 |
Aku postřikovač, 16.6.2017 Omlouvám se Potom jste David Copperfield a to jsem nevěděl, protože žádný takový postřikovač neexistoval:-) |
 |
Aku postřikovač, 16.6.2017 Chcete říci, že pokud se to vyclí v Nemecku a vy to přivezete sen tak ten postřikovač je rozepsaný na 1000 položek? a nebo je tam položka postřikovač a země puvodu. Protože do Intrastatu musíte u každého výrobku zadat zemi původu nikoli jak vy píšete... celý příspěvek > |
 |